måndag 12 november 2012

Tävla om en smart KitchPro Digitalt köksmått!

I samarbete med CoolStuff har jag nu fått chansen att lotta ut ett digitalt köksmått till någon av er läsare. Den verkar verkligen supersmart då man både kan väga och måtta ingredienserna samtidigt! Skulle själv vilja ha en :))

Så här står de om den på hemsidan:
Enlitersmått med volymmarkeringar på sidan och digital köksvåg i botten sparar tid och besvär i köket. På displayen ser du vad du har i ditt mått och med ett enkelt klick nollställer du vågen.
Du kan läsa ännu mer om detta smarta köksmått samt läsa kundernas recensioner här http://www.coolstuff.se/KitchPro-Digitalt-Koksmatt
För att tävla gör du följande
För 1 vinstchans: Gå in på CoolStuff´s hemsida och kika runt, svara här i en kommentar vad du skulle välja för något om du fick välja EN grej :)

För 2 vinstchanser: Blogga om tävlingen och de måste finnas med en fungerande länk både till CoolStuff och Milli´s Tårtor och annat . Har man inte en blogg kan man även skriva på facebook, bara båda länkarna fungerar. Svara på den översta frågan samt länka till ditt inlägg för att få två vinstchanser.Tävlingen avslutas måndagen den 26 november klockan 21.00
18 kommentarer:

 1. Underbart! Fick jag bara välja en enda grej från coolstuff så skulle jag nämligen välja det digitala köksmåttet, det står högst upp på min önskelista inför den här julen så jag hoppas verkligen att jag vinner det!

  SvaraRadera
 2. Jag är med på en lott! Jag är inne o kikar på deras sida titt som tätt, är väldigt sugen på deras Smetfördelare! Verkar hur smidigt som helst! :)

  SvaraRadera
 3. http://www.coolstuff.se/Stirr-Automatisk-Sasvisp
  er min favorit. Min sovs brænder ALTID på :(
  Jeg er med på 1 lod. Hilsen Lene
  lenegk@ofir.dk

  SvaraRadera
 4. O detta vill jag verkligen vinna! Oj, va svårt att välja en sak när det finns så många roliga saker på deras hemsida :) men jag skulle valt Smetfördelaren isf.Perfekt för mig när jag bakar mina muffins :)
  / Lena

  SvaraRadera
 5. Hej, jag gick in på coolstuff och jag måste säga att det var mycket man kunde välja på men jag älskar och baka och den magiska muffinsformen är absolut något jag vill införskaffa mig! / Only_heart1

  SvaraRadera
 6. Hej.
  Va roligt med tävling. Inte för att ja brukar vinna men får ju göra ett försök ;)
  Om ja skulle vinna så skulle jag välja smetfördelaren. Läste vad du hade skrivit om den o insåg att ja verkligen skulle behöva en sån :)
  Btw så älskar jag din blogg, du är så otroligt duktig. All heder till dig.
  /Camilla
  Trevlig helg :)

  SvaraRadera
 7. Om jag bara får välja en sak från deras hemsida (sjukt svårt!) så blir det verkligen köksmåttet. Är tårtfanatiker och bakar ofta till familj och kollegor. Själv ska jag köra en vända till av fitnessfighten då jag har drygt 20 kg kvar att gå ner efter graviditeten och detta köksmått vore overdeligt i min kamp! Å mycket praktisk i mitt bakande :)

  SvaraRadera
 8. Om jag bara får välja en sak från deras hemsida (sjukt svårt btw!) så skulle jag verkligen välja köksmåttet. Jag älskar att baka tårtor och denna är då praktisk. Dessutom ska jag köra en vända till av FitnessFighten då jag har 20kg kvar att gå ner från graviditeten och för detta skulle köksvågen vara ovärdelig!

  SvaraRadera
 9. Jag skulle välja smetfördelare, kakstämpeln eller den magiska muffinsformen. Varför välja en när man kan få alla tre?
  Dom är alla tillagda på årets önskelista till tomten!
  Men okej MÅSTE jag välja en.....?
  Då tar jag smetfördelaren.

  SvaraRadera
 10. Jag skulle välja smetfördelare, kakstämpeln eller den magiska muffinsformen. Varför välja en när man kan få alla tre?
  Dom är alla tillagda på årets önskelista till tomten!
  Men okej MÅSTE jag välja en.....?
  Då tar jag smetfördelaren.

  SvaraRadera
 11. Skulle helt klart vilja ha VOLKSWAGEN CAMPINGTÄLT.
  Sjukt coolt! Man kan vara ute i naturen med stil och baka t.ex. kladdkaka över öppen eld, otroligt gott!!

  SvaraRadera
 12. Jag har suktat efter smetfördelaren i typ ett år, så den skulle jag välja i första hand.
  Jag har bloggat om tävlingen, här är inlägget:

  http://jagjesperochmelker.blogspot.se/2012/11/tavlar.html

  SvaraRadera
 13. Jag vill tävla! Jag skulle definitivt väja något till köket, förmodligen detta digitala mått eller smetfördelaren! Nu hoppas jag på att tomten kommer tidigt i år ;-)

  SvaraRadera
 14. Åh vilken rolig tävling, om jag fick välja bara en sak från coolstuff skulle jag välja den magiska muffinsforme, perfekt sätt att piffa upp muffinsarna på :)
  / Esmo

  SvaraRadera
 15. jag skulle ju välja paket kalendern som passar så bra nu för denna tidpunkt...för att skämma bort sambon med 24 överaskningar =)

  /an1_@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Om jag skulle få välja en sak så skulle de vara smetfördelaren , jag går sista året på bageri/konditori utbildningen och vet hur kladigt de kan bli när man gör muffins :)

  SvaraRadera