tisdag 13 november 2012

Årets julklappstips, ett man MÅSTE ha i köket!

För 3 veckor sen fick jag ett mail från Stina på CoolStuff som undrade om jag ville prova någon av deras nyheter. Har tidigare fått en silicon sifferbakform som var jättebra så att få testa fler saker säger man inte nej till ;) Jag fick välja vad jag ville och de finns verkligen jättemycket roligt och fiffigt på deras hemsida så de är inte svårt att veta vad man skulle vilja ha, listan kan göras hur lång som helst! Men jag var tvungen att välja en grej och valet föll då på smetfördelaren. Har tidigare sett olika chokladtrattar som jag tänkt jag kanske skulle köpt och använt till exempelvis cupcakes så när jag såg denna smarta grej så kunde jag bara inte motstå den :)


Redan när jag öppnade paketet och fick se smetfördelaren så blev jag kär direkt! Den är så fin så man nästan nöjer sig med att bara titta på den hehe. Färgen är verkligen superhärlig och passar perfekt i mitt kök. De tog inte många dagarna innan de kliade allt för mycket i fingrarna och jag var tvungen att testa den på en gång. Valet föll då givetvis på muffins men den passar också jättebra till att portionera ut exempelvis pannkakor, plättar, våfflor, macarons, mousser, panacotta, chokladmousse mm. Den har verkligen stort användningsområde och de bästa är att man slipper allt kladd som de annars blir speciellt vid muffinsbak och sen är de mycket lättare att få muffinsen exakt lika stora och så går det snabbt, den hade verkligen underlättat de gånger då jag gjort 100 cupcakes, den hade verkligen sparat in mycket kladd men framförallt tid..! Med bara ett klick så kommer smeten ut och när man släpper handtaget så stoppar den direkt. Den är verkligen helt suverän och kommer att bli välanvänd här i hemmet! Rekommenderar verkligen denna och tycker att alla borde skriva upp den på sina önskelistor nu inför jul :)


 Här hittar du produkten samt kan läsa mer om den:

Tack Stina för att jag fick chansen att prova den, jag är verkligen supernöjd!
 


3 kommentarer:

  1. funkar den på knäck tro?? där saknar jag ett verktyg för att slippa allt kladd..

    SvaraRadera
  2. Vet inte riktigt men skulle tro att den funkar lika bra till knäck, om man inte har för stora nötter i. Hålet där smeten kan komma ut är ca 1 cm stort.

    SvaraRadera
  3. Mycket bra grej om man är en slabbeduska i köket, vilket jag VERKLIGEN är. Bakar man lika ofta som jag gör kan det ju faktiskt vara något att investera i.

    SvaraRadera