måndag 5 november 2012

Halloween: 3 snabba tips på pyssel

Här nedan visar jag lite snabba enkla tips som förhöjer lyxkänslan på dessertbordet om man gillar att pyssla förstås ;)
Skriv ut egna etiketter och klistra fast på flaskan och jag lovar de blir coolt :) Jag skrev ut bilderna på klisterark så de bara var att dra bort skyddslappen och klistra på. Man måste inte heller ha så många flskor eller så små utan man kan dekorera en 2 liters flaska om man hellre vill det ;)
Gör egendesignade chokladkakor. Man kan ta vilka chokladbitar som helst men då vi ville ha mini tema på vårat stora dessertbord så föll valet på mini kit kat. Slog in dom i folie och skrev ut bilder som jag linda runt chokladen och tejpa fast. Väldigt snyggt och effektfullt, en stor favorit bland barnen :))
Gör egna "popcornboxar" och fyll med olika sorters snacks. Även dessa blev en stor hit bland barnen ;) Även dessa är väldigt små, ca 3 cm i botten. Jag ritade först en mall på ena sidan och la till 3 sidor till och förlängde den yttersta med en smal kant som jag sen limmade ihop när jag klippt ut i de arket jag ville ha. I botten är de som trekanter som hänger ihop med varje sida som limmats ihop så att boxen blev hel i botten och står stadigt. Var inte alls så svårt som de kanske låter ;)

Och man måste ju inte göra dessa just till halloween utan byter man bara ut bilderna och mönstrena så passar de ju till vilket kalas som helst! :-) Varför inte göra egen spidermandricka, hello kitty saft, eller blixten mcqueen dricka med blixten choklad mm :)

2 kommentarer:

  1. Kul! Du är verkligen duktig och talangfull! Det är jätteroligt att läsa din blogg.

    SvaraRadera
  2. wow vilket jobb du lagt ner,otroligt läckert

    SvaraRadera