torsdag 1 november 2012

Mini HalloweenCupcakes med Centerfluff

Igår var ju den riktiga Halloweendagen men vi firar inte förens på lördag och då blir de 10e året i rad som vi firar! :-) Hoppas att inte gästerna kikar in i bloggen för nu har jag ju redan tjuvstartat med att visa lite av festens alla godheter ;)
Massa mer tips, steg för steg besktivningar, recept på både pyssel, middagar och godsaker kommer att läggas upp allt eftersom jag hinner :) Alla halloweenrelaterade inlägg finns att läsa i etiketten Halloween här till vänster, kika gärna nu om ni vill se vad jag gjort dom tidigare åren :) Dock har jag ju bara haft bloggen i 2 år så långt ifrån allt finns utlagt!

Här visar jag er iaf de minicupcakes jag gjort. När man har så mycket annat på ett dessertbord-buffebord så blir en normal cupcakes väldigt mycket då man gärna vill kunna äta lite av varje innan man är proppmätt, därför är minicupcakes ett perfekt tillbehör som då är lite mindre och också sötare :) Dessa består utav Saftiga amerikanska vaniljcupcakes med centerfluff utifrån standardreceptet på fluff med 200gram center och 3dl grädde.
Pumporna har jag gjort i sugarpaste. Muffinsen blev verkligen saftiga och jättegoda :))


Muffinsen är typ 3x6cm så de är verkligen små ;)
 
Dessa muffinsformar kommer från Wilton och jag är lite besviken på kvaliten då det inte är så roligt att mönstret blir såpass genomskinligt. Antingen får man köra på dubbla formar, mörkare färg eller ett ännu dyrare märke..

2 kommentarer:

  1. Jättefina.10år ,då måste man slå på stort.
    ska bli kul och se hela dessertbordet

    SvaraRadera