Ischoklad är ju ett måste på julafton och den kan man ju variera i all oändlighet med när det gäller olika smaker. Denna gången testade jag att göra ischoklad på Marabou choklad med Daimbitar i och det var verkligen jättegott, speciellt när man får i sig daimcrunchet som sjunkit till botten :)
Tidigare år har jag förutom vanlig traditionell ischoklad även testat att dekorera den med strösselkulor, Ischoklad med jordnötter eller Ischoklad med apelsinkrokant!
På söndag kommer nästa tidsinställda recept med ytterligare ett nytt ischoklad recept, kan ni gissa vilken? :) (I stort sett alla inlägg som kommer ut här är tidsinställda vilket betyder att jag lagt ut dom i förväg och valt när dom ska publicerats).
Vill du ha mer tips på julgodis så hittar du dom här!
Facebooksidan Millis tårtor och annat
Recept!
Recept!
200 gram Marabouchoklad med Daim + 100 gram kokosfett
Smällt ihop detta i en djup tallrik ovanför vattenbad tills allt smällt. Häll upp i ischokladformar. I detta fallet då hjärtformarna är lite större än dom runda så blev det "bara" 34st.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar