tisdag 19 september 2023

Bubble Tea övernattningskalas

I lördags hade dottern Nowelia sitt 11års kalas med övernattning hemma. Temat för kalaset var Bubble tea (kallas även Boba Tea eller på svenska Bubbelte) som finns i massvis av olika smaker och med olika smakfulla kulor som smälter i munnen. Har ni testat den drycken?

Kalaset var det enklaste jag någonsin fixat, bakade bara bubble tea kakor och blandade drycken vid ett par tillfällen, utöver det bjöds det på tacos, glass, sockervadd och ännu mer bubble tea. När barnen åkte hem fick dom en liten godispåse och små gåvor som en penna och nyckelring med bubble tea dekorationer ;) Fick höra av ett par av barnen att detta var det bästa kalaset dom varit på, så skönt att barnen kan ha så roligt även när jag inte planerat kalas ett år i förväg och dekorerat i mängder!

Vill ni se andra kalas jag fixat tidigare så hittar du 89 inlägg i denna mappen

Följ gärna min FB sida för mer inspiration :)





Recept på bubble tea kakorna med hallonsmak hittar du i detta inlägget.
Här ser du ingredienserna till att blanda i ordning drycken, den ena var jordgubbsdryck med jordgubbskulor och den andra var mangodryck med passionsfruktskulor (blandas med vatten).

 

söndag 17 september 2023

Bubbelte kakor


Gjorde dessa spritsade kakor med hallonsmak både i glasyren och kakdegen inför dotterns boba tea (bubble tea) kalas. Jag använde mig av detta receptet bara att jag bytte ut hälften av florsockret till hallonflorsocker.