tisdag 16 augusti 2016

Bröllopstårta med murgröna och guldpärlor

En enklare bröllopstårta som är ruffsigt spacklad enligt brudens önskemål. Precis som i brudens blombukett så fanns vita rosor, murgröna och guldpärlorna med även på tårtan :) 

Tårtan bestod utav 2 lager browniebotten + ett lager chokladbotten, Hallonmousse + Mango och Passionfruktsmousse. Den stora tårtan var beräknad till 59 personer och den lilla för 4 personer som var laktosfri! 








3 kommentarer:

  1. Hej! Tänkte köra på ditt recept med vaniljbottnar, sedan fylla med mango-passions mousse och chokladcrispmousse.

    Undrar vad du rekommenderar att spackla med, smörkräm?

    SvaraRadera
  2. Glömde fråga hur mycket mousse det behövs. Ska göra en bröllopstårta, 26 gäster. Hur stor bör jag göra? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, beror lite på om du tänkt göra en enplanstårta så räcker det med en 30cm tårta, men det går också göra en liten 3 våningstårta med storlekarna 10+15+20 cm. Går åt 6 dl mousse per lager. Smörkräm är det bästa för att hålla formen bäst :)

      Radera