Dessa hära bakelserna gjorde jag i påsk men har inte haft tid att lägga ut dom förens nu och de är knappt jag har tid nu heller för de borde egentligen packas och grejas för om bara 4,5 dag flyger vi till Grekland :-)
Detta receptet här såg jag iaf i senaste tidningen Hembakat, tyvärr hittar jag inte receptet på internet så att man snabbt kan klistra in de här och just nu har jag inte tid att skriva ner de, men om ni vill ha receptet så säg till så ska jag försöka fixa de här under..
De är iaf fyllda med ljuvlig nougatsmörkräm som ligger på en mandelbotten i storlek av en äggkopp. Köpte färdigfärgad marsipan och tyckte de var lättvindigt men märkte senare att de var banansmak på den gula och de gilla jag inte riktigt men så är de när man har bråttom och tycker de är smidigt att köpa färdigfärgad och inte läser ordentligt. Den rosa marsipanen smaka iaf jordgubb och av den gjorde jag istället några grisar som fick bli med sambon på hans jobb :)
Chai Cake
10 timmar sedan
Så söta! Jag tar gärna receptet när du har tid!
SvaraRaderaAaww, såå söta!
SvaraRadera