onsdag 19 december 2012

Tomten kom tidigt i år.. JAG VANN :))

Jag hade turen att vinna ett presentkort på 1500kr hos CoolStuff. För några år sen vann jag en fototävling och fick även då ett presentkort på några hundra fast i en fotobutik, dock hittade jag inget just då och sen glömdes det av och blev aldrig använt så nu tyckte jag de var lika bra att handla för presentkortet på en gång innan de blev bortglömt ;) Och eftersom jag redan är klar med alla julklappar för länge sen så blev de dessto fler till mig ;) Dock ville jag inte vara riktigt så självisk så de slank med ett par julklappar ändå, som en radiostyrd helikopter som darlingen länge velat ha samt en rullande och skrattande ren till barnen :)

Är verkligen superglad att jag vann, så himlans roligt! Och de finns så mycket saker man vill ha på coolstuff så de är svårt att bestämma vad man ska köpa.. Beställde i fredags eftermiddag och bara en timme efterråt så hade jag fått mail om att paketet var skickat och på måndag fick jag sms att jag hade paket att hämta ut så de är dessutom riktigt snabba, sånt uppskattas! :))
 

De som fanns i paketet var:
Grävmaskinsbestick: Som ser riktigt roliga ut, frågan är om barnen äter med dom eller leker mest ;)
Digitalt köksmått: Som verkar så smart då man kan både måtta och väga i samma behållare.
Äggkub: Så man kan göra fyrkantiga ägg, kanske ligger dom still på brickan i år ;)
Lökglasögon: Så man kan hacka lök utan att fälla tårar, vore riktigt bra om de funkar..
Cutterkit Pepparkakshus: Formar som man bygger ett pepparkakshus som man bara hakar ihop och inget lim behövs. Har aldrig gjort pepparkakshus då de verklar så himla krångligt och kladdigt men med detta kanske jag faktiskt kan få till ett :)
Avbitna pepparkaksformar: Ska bli kul att servera kompisarna pepparkakor där de ser ut som att någon redan tagit en tugga, jag skulle iaf bli lite skeptiskt om jag inte redan hade sett formarna..
Skrattande julren: De sägs att både vuxna och barn skrattar ihjäl sig av att se denna så de ska verkligen bli kul att se barnens miner när de packar upp denna!
Radiostyrd Helikopter: Gubben har länge sneglat på såna så vi får väl se hur länge han tycker att den är rolig, eller hur länge de tar tills han kraschat den haha :))

Ska bli riktigt roligt att få testa allt och se hur de fungerar =)

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack :) Är verkligen en fin vinst när man får välja grejer själv :))

   Radera
 2. Grattis,ja med var en av vinnarna och har oxå köpt på mig massa julklappar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt :) Grattis till dig också =) Köpte du något till dig själv då? Hoppas vi får se ditt köp också ;)

   Radera
  2. de enda ja köpte till mig själv blev de avbitna pepparkaksgubbarna resten till sonen.

   Radera
  3. Jaha okej, ja dom avbitna pepparkakorna ser ju jätteroliga ut :) Men sonen blir säkert glad han :D

   Radera