fredag 8 oktober 2010

Välkommen till min nya blogg!! =)

Har nu pysslat med denna blogg ett bra tag och att flytta över alla 80 inlägg och ordna med allt, de tog mycket längre tid än jag trott. Känns som allt som kan ha krånglat men nuuu äntligen är den klar, efter många om och men!

Jättekul är de förstås att ni hittat hit och jag hoppas att ni gillar mitt nya utseende och att ni kommer att följa mina bakprojekt. Ska bli skönt att bara ha ett ställe att prata bakning på :)

Till sist vill jag skänka hundra kramar och tacka LASSE för den supersnygga headern. För de som nyss hittat hit så kanske de är svårt att förstå men tjejen föreställer mig i mitt egensydda förkläde med min senaste dekorerade tårta som faktiskt gjordes till min födelsedag (3 okt) och kakfatet är också en bild från mitt kalas och tårtan i mitten är den tårta jag gillar allra mest just nu, tårtan mamma fick på sin födelsedag! Åter igen TACK LASSE. Blev ju kanooon =)

6 kommentarer:

 1. Har också flyttat från två dagar se. Din sida är snygg.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att ni hittat hit :) Tack Marina. Ska kika in på bloggen när jag får tid =)

  SvaraRadera
 3. Vad fin nya bloggen är! =) Älska sidorna med rosetter och allt det andra. Tycker även om din nya banner - Jättefin o orginell. Ett extra plus är oxå att du nu har vit bakgrundsfärg, blir lättare att läs nu och bakverken står ut mer =)

  Passar på att lägga till din nya blogg på min sida.
  Ha det gott!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Tack Lisa vad kul att höra att du gillar den :-) Kul att du lägger till mig på din blogg =) Kram

  SvaraRadera
 5. hej! måste bara säga att du gör fantastiskt fina tårtor!! hur gör du när du gör vångingstårtor?
  o hur gör du för att inte tårtorna ska svettas när du lagt på pasten? fick tips om smörkräm..men tycker inte det funkar alla gånger - har du kanske ett bättre recept isåfall? :(
  ha d bäst
  Tesa

  SvaraRadera