söndag 22 januari 2012

3D Blixten McQueen tårta

Här kommer bilder på helgens tårta =) Vad roligt att läsa att så många lyckades gissa utifrån bara tårtbotten att de skulle bli en blixtentårta :)
Kan säga att de inte var helt lätt och de var mycket som jävlades med mig, blandannat en smörkräm som blev sneppet hårdare och knappt gick att spackla med och en sugarpaste som inte ville knådas in ordentligt och hade inte tid med mer då jag var rädd att den inte skulle fastna i SK annars. Men tillslut blev de en bil iaf :) Redan när jag gjorde tårtan kom jag på flera saker som jag skulle gjort annorlunda nästa gång man gör en sån här typ av tårta :) Tur man lär sig av sina "misstad" ;)


Tårtan bestod av vaniljbottnar fyllda med daimmousse och hallonmousse.

12 kommentarer:

 1. Blev jättefin och kan se att de ligger mycket jobb bakom denna tårta.

  SvaraRadera
 2. Så bra den blev!!! Jättesnygg!!

  SvaraRadera
 3. Tårtan var heeeeeeelt fantastisk!! Elis var så nöjd och lycklig över sin fina tårta. Jättegod var den också! Va duktig du är!
  Mvh Linda

  SvaraRadera
 4. Superfin!
  Min son fyller 2 år snart & älskar blixten så kommer bli en tårt med han. Dock vet jag inte om det blir att försöka modellera en som jag är skit dålig på :P
  eller om jag ska göra som du.. är ju så mycket detaljer..

  SvaraRadera
 5. Som jag brukar skriva, så fin tårta. Jag skulle då inte ha tålamod att göra sånt här!!

  SvaraRadera
 6. Gud så fin tårta!! Tycker det är så läckert med 3-D tårtor men har aldrig provat själv. Tycker den här var superläcker!! :)

  SvaraRadera
 7. Vad hade du kunnat gjort annurlunda? Jag tyckte den var jättefin

  SvaraRadera
 8. Riktigt snygg tårta! Jag har testat denna typen av tårta några gånger, och det är inte helt enkelt! Bra jobbat, den blev superfin!

  SvaraRadera
 9. Waaoooow.. vilken fräck tårta.. riktigt bra fick du den... Imponerad

  SvaraRadera
 10. Wow så fin! Ser helt perfekt ut! Inte ser man att du skulle haft problem fast dem vet man ju förstås nog (alltför) bra om själv... Men det är ju så man lär sig!

  SvaraRadera
 11. WOW! Så duktig du är verkligen! Den här hade mina söner ÄLSKAT!

  SvaraRadera