söndag 23 oktober 2011

W.O.W Datortårta

För ett tag sen gjorde jag min andra World of worldcraft-tårta och sambons syster tyckte den var så fin att hon beställde en liknande som hon skulle ge till hennes kille på födelsedagen.
Beställningen löd "En liknande tårta som den du gjorde (länk till bild) fast vinröd botten, med såna röda supersnygga rosor som du kan göra, vita hjärtan längst kanten och ordet Patrik i svart, den ska vara fylld med After Eight mousse + Päronmousse". Som ni förstår så vet denna tjejen exakt hur hon vill ha det och de var inte mycket jag fick vara med och designa på. De enda jag ändra på var bottenfärgen (givetvis efter att ha frågat om det var okej) eftersom jag inte visste hur man fick till vinrött..?! Om någon vet får ni gärna berätta :) Tårtan är dessutom bara 12 cm och då fick inte alla detaljer från orginaltårtan plats så de fick räcka med en skärm och tagentbord :)


Tårtan var fylld med After Eight mousse och Päronmousse

6 kommentarer:

 1. Cool tårta! Förstår att datorfreaks gillar den ;)

  Ang vinrött vet jag faktiskt inte, hoppas någon annan kan svaret!

  SvaraRadera
 2. D finns vinröd regalice sockermassa nu faktiskt! jag använde den i sommar till ett bröllop :) för att färga själv vinröd, lyckades jag inte med XD

  SvaraRadera
 3. Jag säger som tårtan W.O.W vilken tårta.. Skit fräck.
  När det gäller vinröd så får du det om du blandar pastafärgerna extra röd, pytte lile extra svart och sedan en pastafärg som heter Thrift. Man måste ha blått (ja eller lila) för att få den vinröda färgen..Det var så jag fick min vinröda färg till min Barcelona tårta. Tårtkonst har en snygg vinröd marsipan annars..

  SvaraRadera
 4. Wow, vad läcker tårta!
  En sådan skulle jag vilja ge min son när han fyller år nästa år.

  Jag gör lite reklam för den i vår Fanpage (Facebook). :)

  SvaraRadera
 5. Hur har du fått dit wow bilden? Är det utskrivet på papper?

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket för alla kommentarer :) Denna bilden är utskrivet på photopapper men jag har använt ätbara bilder på vissa tårtor..

  SvaraRadera