lördag 15 oktober 2011

Dumlekladdkaka

I lördags på vårat dop så sa jag till alla gästerna att jag nu faktiskt var trött på att baka och att de skulle bli skönt med lite ledigt, skulle iaf ha en veckas bakledighet.. Ja de var iaf vad jag sa! Kan avslöja att de tog bara två dagar innan jag var i farten igen ;) På måndag morgon kom jag ju på att två kompisar från föräldraträffen och deras barn skulle komma och när man får besök så måste man ju självklart ha något att bjuda på. Visst är det en giltig anledning till att baka hehe =) Iaf så slängde jag bara ihop en vanlig kladdkaka men eftersom vi fick en del dumle över efter dopet så provade jag att stoppa ner en sådär 10-15 stycken i kladdkakan. Kan säga att de var väldigt kletigt och kladdigt men ack så gott =D Nu i efterhand halkade jag in på någon blogg som hade gjort dumlekladdkaka men då smällt ner dumlen i smöret, ja de verkar ju mycket smartare men så är de när man experimenterar och inte har tid att googla efter recept ;)


Gjorde även en dessert igår som jag ska visa er samt att jag ska baka bröd i morgon så så gick de med den bakledigheten. Är nog bara att inse att de går inte att hålla sig borta från köket ;)

3 kommentarer:

 1. Mmm, låter väldigt gott med dumlekladdkaka!

  SvaraRadera
 2. Ja baka bör man annars... ;)
  Ser så gott ut, har aldrig testat att ha Dumle i kladdkaka.

  SvaraRadera
 3. älskar dumle,och kan tänka mig att de smakar samma som chokladmuffins,sjukt gott.älskar att värma muffinsen några sek i mikron,då blir dumlen så där len och smälter i munnen.
  yummi

  SvaraRadera