tisdag 4 oktober 2011

Mammas födelsedagstårta

I fredags fyllde även mamma år så förutom tårtan jag gjorde till Amanda så gjorde jag även en till mamma. Den påminner lite om tårtan hon fick förra året men de är för att hon älskar lila och blommor ;)
Tycker de är så kul att använda mönstermatta men de syns så dåligt på dessa små bilder :( Har även med hjälp utav pincett satt fast millimetersmå strösselkulor i varje blommas mitt längst med kanten, var ganska pilligt och jag är glad jag inte valde att ha så i varenda kors ;)
Dekorkant och blad är målade med silvrig ätbar färg.
Tårtan fylldes med kinderäggsfluff och rabarber,jordgubb och limemousse.

7 kommentarer:

 1. Jätteläcker!
  Har inte blivit kompis med mitt diamond-verktyg riktigt, men får nog göra ett nytt försök när jag ser hur fint du fått till det :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Måste snart också testa mitt Diamond-verktyg!

  SvaraRadera
 3. Åh, jösses vad snyggt! Jag beundrar er som är så duktiga på att dekorera tårtor, jag önskar också att jag kunde men jag är inte tillräckligt konstnärlig =( Mönstret på sidan är så läckert, jag förstår att du inte ville sätta pärlor i varje kryss -oj vilket pill!

  SvaraRadera
 4. Jättefin tårta,och du lyckas alltid med dina tårtor.Rosen blev pricken i,jättefin,brukar jämnt ha problem.Att de kan vara så svårt och göra en ros

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker tårta! Den ser nästan ut som en av tårtorna i din header :-)

  SvaraRadera
 6. Gud vilken fräck tårta.. Jätte vacker.. vilka färger..

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera