söndag 9 oktober 2011

Dopets dessertbord.

Igår hade vi då vårat första dop och då de känns som jag bakat och grejat inför detta i flera veckor och konstant de 3 sista dagarna så kan jag säga att jag var helt slut efter dopet och de är faktiskt skönt att de är över :)
Var många som avbokade i "sista minut" men de blev iaf ca 65 gäster och de räckte att till :) Kul att så många kom och flera av gästerna hade över 30 mil att åka (enkel väg), en kompis hade 55 mil att åka (enkel väg).
Har ju lovat er bilder och eftersom detta är en bakblogg så försöker jag att hålla mig till det så de blir inga bilder på våran supersöta tjej, alla gäster eller dukningen som jag för övrigt var väldigt nöjd med =)
Allt gick i samma stil som inbjudningskortet jag gjort själv (bild finns längst ner) och färgtemat var cerise då de var den färgen som gick som en röd tråd igenom allt, givetvis även på dopklänningen :)

Här är en bild på hela dessertbordet.
Är sjukt nöjd med vimpeln, är samma prickiga papper som i dopkortet och bokstäverna och stjärnorna har jag klippt och klistrat fast. Bara de tog 2 timmar.
Hörde idag att en gäst iaf hade fulla fickorna med bakverk på vägen hem så de måste väl vara ett lyckat betyg hehe :) Fick massa kommentarer om bakverken och många som annars inte äter sötsaker hade ätit av alla sorter och ätit mer än vad de gjort på hela året ;)
Macarons med Wild berries cream och rosa godisar med jordgubbssmak.
Även skyltarna har jag knåpat ihop själv och tro inte att det var en enkel match och att jag bara skrivit vad de var med en stil, helt fel, har använt mig av 3 olika fonter i ett ord! Första bokstaven är en stil, resten av ordet är en stil och vad de innehåller är ytterligare en stil. Att få ihop dessa kort tog också ungefär 2 timmar.
Rosa dammsugare :-)
Drömrullar med rosa smörkräm.
Snoddas med rosa kokos :)



En bild på korten jag gjorde :) Har gått lite efter kortet i dukning och bakning och de är prickar med lite överallt och precis samma foton på Meline finns även på tårtan.

Fler bilder kommer givetvis på tårtan i ett eget inlägg, har inte hunnit gå igenom alla bilderna så ni får vänta lite till men en tjuvtitt har ni ju iaf fått ;)

9 kommentarer:

 1. Oj, sicket fantastiskt dessertbord! Vilken tid du har lagt ner på allt och resultatet blev superfint, bravo!!! :)

  SvaraRadera
 2. Supertjusigt! Jättenyfiken på närbilder tårtan också!!

  SvaraRadera
 3. Åh, väntar med spänning på att få se tårtan! Ser jättefin ut på smygtitten! : )
  Tycker det med rosa tema på dopet var en underbar idé, kommer garanterat användas en dag när det är dags för våra högtidsdagar! : )

  SvaraRadera
 4. Så mycket gott och man kan se att du lagt ner mycket tid på allt!

  SvaraRadera
 5. Jättefint dessertbord, man bli riktigt fikasugen! Och baksugen med för den delen! :)

  Förresten, titta in på min blogg om du är sugen på att få gratis choklad hemskickad till dig! :)

  SvaraRadera
 6. Wow så fint du gjort! Och vilket jobb. Jättesnyggt desserbord!

  SvaraRadera
 7. Oj vilket dessertbord ser helt underbart.
  Kan tänka mig att du är helt slut,man är bara mänsklig och du la väldigt mycket tid,men de är hon värd.Grattis till dopet.
  Saknar bara en närbild på tårtan :D

  SvaraRadera
 8. oj Milli, jag är helt stum.. Vilket dessertbord.. Vilket jobb du lagt ner.. imponerad.. Dajm bullarna där lät riktigt smarriga... recept please :)

  SvaraRadera
 9. Tack så jättemycket för alla snälla och söta kommentarer :-)

  Recept på bullarna carola finns i ordet dajmbullar (det är en länk). :)

  SvaraRadera