måndag 5 september 2011

Monstertruck tårta

I lördags fyllde min systerson 3 år och de skulle ju självklart firas med tårta. Förra året fick han en traktortårta eftersom han hade dilla på de men nu är det största intresset monstertruck. Han har redan varit på 3 monstertruckshower (jag har varit med på 2 av dom) så kanske är det inte så konstigt att han ville ha just monstertruck. Han fick själv välja temat :) Ska bli intressant att se vad han vill ha nästa år, vem vet de kanske är barbie som gäller då haha ;)
Tårtan blev ganska enkel eftersom jag hade lite tidspress och dessutom blev dålig mitt i tårtskapandet och så vill man ju helst vara med familjen och eftersom tårtan ändå var till en familjemedlem så behöver det inte vara så avancerat :-) 
Tårtan bestod utav vanilbottnar fyllda med pollyfluff och vitchokladmousse.

8 kommentarer:

 1. Enkel men mycket fin för det! Kan gissa att pojken var mer än nöjd :) Och en en bra gjord tårta är alltid en bra gjord tårta :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den blev väldigt snygg, och ser inte så himla enkel ut. Tyckte du fick till namnet väldigt bra!

  SvaraRadera
 3. Fin! Veldig fin! Liker spesielt godt bokstavene - hvordan gjorde du det? Hvilke utstikkere har du brukt?

  M:)

  SvaraRadera
 4. Jättefin tårta, den hade mina söner gillat :-)

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Ibland är 2D minst lika fint som 3D!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin tårta verkligen,men alla dina tårtor är speciella.

  SvaraRadera
 7. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Mat, bak, bröd, godis, saft, sylt och dylikt är underbart hantverk!Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM www.levvackert.se el www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera