lördag 17 september 2011

Blogaward

Blev superförvånad när jag kikade in på Smulans Bakblogg och fick se att jag fått en blogaward av henne och motiveringen löd "Milla-millis tårtor och annat, där kan jag lova att de blir en massa tårtor, och så detaljerat. Gillar hur hon designar sina tårtor,så personliga. Grymt bra steg för steg beskrivningar också ".
Blev verkligen oerhört glad och de känns fantastiskt roligt :-) Tack snälla för alla söta ord!

Med denna awarden ska jag svara på 5 frågor och sen skicka vidare denna award till 5 andra bloggare.


Varför började du blogga?
Jag bloggade om allt jag gjorde i min vanliga blogg och jag upptäckte tillslut att de blev en hel del bakinlägg i den och vissa av mina läsare var inte intresserade av att se allt jag bakat utan ville bara veta vad jag gör om dagarna och vissa ville bara se vad jag bakat och inte veta ett dugg om vad jag gör på fritiden så därför bestämde jag mig för snart ett år sen att starta en blogg bara för mina tårtor och bakverk. Ett beslut jag aldrig ångrat =)

Vilka bloggar följer du?
Alla de bloggar som ligger i länklistan här till vänster.

Vilken är din favoritfärg?
Behöver jag ens svara på det?!? ROSA såklart ;)

Vilken är din favoritfilm?
Oj detta var en svår fråga. Ser väldigt mycket på film och kan inte säga någon speciell film då de finns så många och dessutom har jag svårt för att komma ihåg filmtitlar :( Men jag älskar att se på skräckfilmer eller komedier.

Vilka länder skulle du besöka och varför?
Amsterdam: skulle jag vilja besöka för att de ser så himlans fint ut och för att jag vill besöka både Madame Tussauds och The Dungeons som jag verkligen älskade att vara på när jag var i London.
Prag: Även detta ser ut att vara en mysig stad men de som lockas mest är knotterkyrkan (hette den så?), den är iaf uppbyggd på en gammal kyrkogård och hela kyrkan är byggd med skelett och huvuden. Något som absolut är i min stil =)
Annars skulle jag gärna vilja åka till Turkiet eller Thailand för att shoppa i massvis! ;)

Jag vill skicka denna award vidare till dessa 5 fantastiska tjejer:
My Cakes: Carola är verkligen supertrevlig och svarar på alla knäppa frågor man har. Förutom de uppdaterar hon väldigt ofta med enormt fina tårtor och jag har fått massa tips bara av att se allt hon bakat :-)

Sockerrus: Lisa som driver denna bloggen är oerhört kreativ och är en stor inspirationskälla för mig och visar upp mycket roliga och nykonstruerade bakverk. Saker som man aldrig tidigare sett hittar man här :)

Marias Baksida: Denna tjej är grymt duktig på att modellera och gör fantastisk fina tårtor!

Oförglömliga Tårtor: Ja man kan väl säga att namnet på bloggen verkligen stämmer in. Sofias tårtor glömmer man inte i första taget ;)

Bli min jäst: Även Pernilla är en bloggare jag följer där man kan få massa tips och inspiration =) Hon är dessutom jättehärlig och trevlig på alla sätt och vis :-)

3 kommentarer:

 1. Åh, tack snälla, vad du är gullig!! Så fort jag får tid ska jag skicka den vidare :)

  SvaraRadera
 2. Gulliga du! Tackar så väldigt mycket :-)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla söta Milli! Vad glad jag blir över din nominering :-) TACK! :-) Blev verkligen jätteglad!
  Stor KRAM till dig

  SvaraRadera