lördag 21 maj 2011

Candy Cakes - London

Igår eftermiddag satte jag på tv och skulle starta upp dvd´n för att se ytterligare ett avsnitt av CakeBoss men så såg jag något intressant på den kanalen som sattes på, man såg massor av muffins/cupcakes och programmet handla om den muffinsaffär och de som jobba där. Vart sittandes och såg klart på det istället och kom då på att jag faktiskt varit på en liknande ställe i London =) Så jag gick igenom Londonkorten och vips så hitta jag massa intressant som jag tänkte kanske kunde vara kul även för er att se :) Om en månad är det 3 år sen jag och kompisarna åkte dit, då hade jag ingen aning om vad cupcakes eller macarons var men nu tre år senare så är det de ända man tänker på haha ;)

Denna butiken råka vi gå förbi och jag minns att jag tyckte det var skithäftigt. Fanns flera cupcakesbutiker men man hade ju inte det intresset då så det vart mest att man stanna till och titta lite och sen gick vidare..
Tyckte stolarna de hade utanför affären var asgrymma =)
Vi tog även en titt inni affären och jag passa på att smygta lite kort. Och nu när jag titta närmare på dom så ser jag att de även sålde macarons (längst upp till vänster). Visste inte att det funnits så länge hehe..
Jag tyckte muffinsen var ashäftiga, hade det varit i dagens läge så hade jag nog sett ner på muffinsen och tyckt att de varit alldeles för enkla haha. Iaf så köpte vi inget utan gick vidare...
Men dagen efter så köpte en av kompisarna 2 cupcakes, en till mig och en till henne =) Tänk att jag hade glömt dessa hehe. Kan säga att jag nog föredrar de jag gör själv än dessa för så speciella var de inte..
Vi satt i Hyde Park på midsommarafton och åt fruktsallad, det var de ända vi hitta med jordgubbar i och efter det åt vi muffinsen. Strax därefter kom det fram en ekorre mitt framför ögonen och snodde muffinspappret och sprang iväg ;)
Vi gick även förbi en Ben och Jerry glassbutik! Tror inte ens jag hade hört talas om Ben och Jerry då så de tyckte jag var lite kul :D .

Åh så fick man ju syn på liknande hemglassbilar med massa disneyfigurer på. Tyckte de var jättecoola så även dom får bli med som en sista bild här på bloggen ;)

9 kommentarer:

 1. Hejsan! =) jag har försökt maila dig, skulle vilja.. nejnej.. behöver din hjälp inför sonens 2-års kalas, men mina mail studsar tillbaka till mig? hur kommer jag i kontakt med dig? Kram

  SvaraRadera
 2. Ekorren är nu min stora stjärna :) Ljuvlig bild!

  SvaraRadera
 3. Anni: Har du skickat till denna tartorochannat@hotmail.se adressen? Har inte hört att någon annan haft problem med att skicka. Skriv din emailadress annars så kan jag skicka till dig.

  SvaraRadera
 4. japp, har försökt maila, men får ett mail tillbaka där det står: deliverystatus: failure eller dyl. Min adress: deadley_kiss@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Vad konstigt att du inte kan skicka till mig.. Har skickat ett mail till dig nu iaf, hoppas det funkar att svara på det annars får jag skicka ifrån den privata mailen och se om den fungerar..

  SvaraRadera
 6. Vilken roligt att ser dina bilden!!
  Ekorren är riktigt söt!!

  SvaraRadera