torsdag 5 maj 2011

Gravid tårta med porträtt på mig =)

Igår var de min sista arbetsdag innan jag gick på havandeskapsledighet och jag tog med en tårta till arbetskamraterna med ett porträtt på mig själv för att de inte ska glömma mig =) Nu tror jag ju inte att de glömmer mig ändå men tyckte de var ett passande tillfälle att bjuda på tårta och vilket tema passar då inte bättre än mig med magen och shoppingpåsar ;)
Arbetskamraterna blev iaf väldigt överraskade och jätteglada och ville till en början inte ens skära i tårtan ;) De tyckte tårtan var jättegod och ville veta i detalj vad allt på varenda lager var och hur jag hade gjort :) Fick sms även nu på morgonen av chefen att tårtan var ännu godare idag när den stått och dragit till sig i nästan två dygn =)
Eftersom alla arbetskamrater är över 40 och inte sådär jättegodissugna så bestämde jag mig för att göra en lite vuxnare smak på tårtan och inte full av sött godis. Fyllde den med chokladmousse + mango & passionsmousse. Var väldigt syrlig och god =)


Och ibland när tårtor ska levereras så måste man operera om kartongerna lite ;)

13 kommentarer:

 1. Jag älskar den, så himla FIN!!!! Passar som du säger perfekt! Du har verkligen fått till "dig själv" bra, även om jag inte vet hur du ser ut riktigt. :P
  Visste inte att du är gravid, när är det beräknat? Grattis :) Då kan vi se fram emot mycket skoj här på bloggen när du är mammaledig och har en massa tid för att baka :D

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tårta! Förstår om kollegorna inte ville skära i den!

  Grattis till bebben i magen! :)

  SvaraRadera
 3. så fin, och rolig :)
  Och så får jag gratulera oxå...

  SvaraRadera
 4. Den blev ju hur fin som helst!! Ja måst slippa till å moddelera nåt tag.. Men lika bra som dej lär ja nog int bli! :)

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Ibland måste man modifiera kartongerna lite. :-)

  SvaraRadera
 6. Den här var härlig.. Du har verkligen fångat känslan. Så gravid och kvinnlig :) Otroligt fin.. Jag skulle vilja en den här tårtan ståendes hemma i mitt kök.. Jag blir glad av den.. Lycka till..

  SvaraRadera
 7. vilken underbar tårta!

  SvaraRadera
 8. Pernilla: Tack snälla för den söta kommentaren =) Tycker jag fick till en ganska bra bild av mig hehe ;) Den 5/7 är det berälnat =) Och jag har redan märkt av dessa dagar jag varit ledig att jag har bakat mer så de blir säkert en massa mer inlägg framöver :)

  Annica: Tack och tack =D

  Bullmamman: Tack :)

  Tulipans bakberk: Tack =)

  Stök i kök: Tack så jättemycket för kommentaren :)

  Cupcakefluffan: Tack =)

  Life_tone: Tack :) Är övning som ger färdighet vettu ;)

  Erika: Tack, ja ibland måste man ju tyvärr det ;)

  Carola: Men tack snälla för denna kommentar :) Jättekul att höra!

  Sana: Tack :)

  Maria: Tack!

  SvaraRadera
 9. Så härlig tårtan blev! Jättefint modellerat =)

  SvaraRadera