måndag 16 maj 2011

Bloggproblem och picknick!

Har haft problem med att logga in i bloggen ända från onsdag-fredag, kunde logga in jämt en snabbsväng på onsdagen och publicerade lite kommentarer men sen hade jag problem igen. Hörde att de var flera som hade problem med bloggen då.. Jag hade iaf tänkt lägga ut flera tidsinställda inlägg under helgen eftersom jag var bortrest men tänkte att ni måste ju ha något att läsa ;) Men då de inte gick att logga in ens 5 minuter innan vi åkte på fredagen så fick de helt enkelt bli tomt.. Idag gick de att logga in men de kommentarer jag fick under denna tiden har försvunnit :( Lite synd med tanke på att jag har publicerat dom men de finns ingenstans...
Nu nog om detta...

I torsdags var vi på Veteranåkdonspicknick och de var i princip min första picknick så de har varit en hel del googlande och tänkande på vad man ska göra för något att ta med sig. Vad brukar ni ha med er i picknickkorgen?
Här får ni iaf bilder på vad vi hade med i våran korg :) Recept kommer lite senare.


Då de är massa amerikanska bilar på träffen så tyckte jag det passa bra med usa tema på picknicken :)
Kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar.
Matmuffins fylldla med ost, bacon och purjolök. De var faktiskt mycket godare än jag trott =)
Tunnbrödsrullar med skinkost, skinka och persilja. Otroligt lätta att göra och goda!
Pastasallad med kyckling, sallad, tomat, gurka, paprika och massa italiens salladskrydda :)

8 kommentarer:

 1. Oj så mycket gott, det lät som perfekt picknickmat!!
  Jag ska på picknick på torsdag och planerar att göra pannkakor som jag rullar ihop med sylt i, och lite snittar bara :) Det är så mysigt med picknick! :D

  SvaraRadera
 2. Det var oerhört många som drabbades av Bloggers haveri i fredags och som du också märkte börjde det krångla så smått redan på onsdagen. Över hela världen upptäckte plötsligt miljontals bloggare att inlägg hade försvunnit. Läser man på nätet om det här haveriet så finns det en del som till och med har förlorat sina bloggar också.

  SvaraRadera
 3. Pernilla: Å pannkakor med sylt är ju så himlans gott :) tack för tipset =)

  Karin: Jag har som tur var inte förlorat inlägg men flera kommentarer. Och jag har fortfarande problem. Kan inte logga ut från denna bloggen för att logga in på mim andra :( Lite störande men jag hoppas de löser sig av sig själv..

  SvaraRadera
 4. Det hørtes veldig gøy ut! Og maten ser supergod ut. Jeg gleder meg til du legger ut oppskriften på matmuffinsene - sånne har jeg nemlig tenkt å lage til lørdag ...

  M:)

  SvaraRadera
 5. Milli: Då borde du skriva till Blogger-teamet. Det kan du göra via det här formuläret som dom upprättat för det här ändamålet:

  https://spreadsheets0.google.com/a/google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHA1MF9CcVdkX0o1S2Fab0RKT0ZyV1E6MQ&ndplr=1
  En lång adress och allt måste hänga ihop på en enda rad när du klistrar in den i adressfältet

  SvaraRadera
 6. Jag hade velat vara med på den picknicken! Ser jättegott ut! Tråkigt med blogger dock, hade också två inlägg som försvann.

  SvaraRadera
 7. Alla ser riktigt gott ut!! Vill vara med i din picknicke också hehe ;))

  SvaraRadera