onsdag 11 maj 2011

Cake Boss

De här är ju inte riktigt vad jag hade tänkt blogga om (har ju inte ens visat upp allt jag bakat i helgen än) men måste bara smita in med ett tips om ett program som heter Cake Boss.
Mamma som har en miljon tv kanaler har flera gånger nämnt att hon sett på ett program där de gör fantastiska tårtor.  Men eftersom jag inte har TLC så har jag inte kunnat se det och sen visste jag inte heller vad programmet hette. De var först häromdagen när jag fick en kommentar på min frågestund där jag fick reda på att programmet hette Cake Boss. Efter lite googlande så såg jag att de gjort flera filmer från olika säsonger. Så jag ringde ett samtal och igår kom kära mamma med 3 säsonger = 6 skivor :-) Tack snälla mamma!

Har bara hunnit se de tre första avsnitten på säsong 1 än men jag är redan helt fast! Så imponerad över vilka tårtor de gör. Mina tårtor jag gjort som jag tyckt varit stora och mäktiga är ingenting mot Cake Boss som nog inte gör många tårtor under en meter. De är ofta flera personer som bär ut en tårta och när de levererar tårtorna så är de alltid personal med bak i bilen för att passa tårtan :)
Vilken dröm de hade varit att få jobba på deras bageri om så bara för en dag, ja jag är verkligen imponerad!
Här nedan ser ni tårtor de gjort, se bara på bilen som är lika stor som en riktig bil eller brandstationen där de byggt in en rökmaskin som ryker samt sirener på brandbilarna som blinkar och låter.. Gud vilka simpla tårtor jag gör haha =)
Nää nu får de vara färdigpratat om detta. Ni ska snart få se de sista jag gjorde i helgen. Sen i morgon är de massa bakning igen som gäller då vi ska på veteranåkdonspicknick =) Så ni kan vänta er massa inlägg härifrån de närmsta dagarna :)

4 kommentarer:

 1. Tja. Kudos og alt det der, disse kakene er jo rene kunstverkene, men vet du - jeg foretrekker kaker som ser ut som kaker, jeg. Så jeg ville glatt valgt en Milli-kake over en Cake Boss-kake ;)

  Men TV-programmet er morsomt (det lille jeg har sett - jeg har heller ikke TLC:()!

  M:)

  SvaraRadera
 2. Tack Monica vad glad jag blev av din kommentar :-) En del har sagt att de inte vågar skära i mina tårtor för att de är så fina och de skulle jag tycka kändes jätteenkelt om man jämför med en tårta från dessa, den skulle man ju absolut inte vilja skära i! =)

  SvaraRadera
 3. Jag brukar titta på det ibland när jag råkar se att det är igång, han är ju sjukt duktig! Vilka tårtor han gör! :O
  Tror att han tar några kronor för tårtorna med ;)

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du har upptäckt Cake boss, jag älskar det!!!! Kan sitta och kolla på flera avsnitt i sträck och bara gapa :-O
  Sen är det ju lite kul med bråken och skämten inom familjen på det där bageriet oxå :)
  Om du gillar Cake boss kanske du skulle kolla på Ultimate cake off också. Det är en tävling om vem som kan göra den häftigaste och finaste tårtan!!!
  Ganska roligt det med!

  SvaraRadera