söndag 14 maj 2017

Återträff med Tårtslaget i Göteborg!

Har precis kommit hem ifrån en mini återträff i 25h med några Tårtslaget deltagare. Egenligen skulle vi ha varit flera på träffen men så blev Helena sjuk strax innan helgen och Erika var också tvungen att avboka. Och Leticia fick ju barn för bara 9 dagar sen (lite för tidigt) så hon kunde inte heller vara med så länge som det var planerat ifrån början när vi planerade träffen. Björn-Ali skulle också ha varit med och vi väntade och väntade och hörde ingenting ifrån honom förens sent på lördagskvällen när jag, Brenda och Shereen åt mat på restaurang Toro. Då hade det nog blivit något missförstånd där så han kunde inte heller komma men hade glömt meddela det. Vi var ju jätte oroliga då vi ringde å ringde men aldrig fick tag på honom, frågade t.o.m hotellet ifall han hade checkat in innan vi gick ut.. Så därför blev det en liten miniträff men det var väldigt trevligt ändå och vi skrattade väldigt mycket och pratade även om minnen gällande tv programmet osv :) 
På morgonen efter den gigantiska frukostbuffen så kom Leticia och lille Winston till hotellet och gjorde oss sällskap en stund :) Så himla roligt!!
Vi bodde mitt i Göteborg bara 50 meter från centralstationen på fantastiska Clarion Hotel Post! Var superlyxigt hotell med mycket guld mosaik, glitter och bling bling. Modernt å fint! Super stort och härligt hotellrum och sängen var bara såååå skön! Sov som en drottning hela natten (så skönt att ha en hel dubbelsäng för sig själv för en gångs skull) :)
Bild på den lyxiga receptionen med mycket bling-bling =)
För många år sen låg posten i detta huset, så jag tyckte det var väldigt roligt att dom sparat lite delar från en gammal postbil och satt upp som dekorationer på väggarna (ingjutna)!


Fanns även en jättefin takterass 13 våningar upp med en pool som är uppvärmd till 30 grader året om :) Vi var där tills dom stängde klockan 22.00 och då var det ändå flera som badade :) Hade planerat att prova deras Spa avdelningen också men tiden räckte tyvärr inte till denna gången..

En bild från den supergoda desserten, och även drinken Geisha Elyx som var magiskt god!

CHOKLADFONDANT TOSO

kokos & yoghurtglass, grillad ananas
Mer bilder på oss ifrån restaurangen..
Shereen, Brenda och jag :)
Tack för en supertrevlig helg tjejer! Hoppas snart att vi kan få till en större återträff :) 

Och Tusen Tack Clarion Hotel Post för ert fina bemötande, fina rum, superstor och bra frukostbuffe osv. Kunde inte hitta en enda nackdel så bara tummen upp från mig =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar