tisdag 2 juli 2013

John Deer Traktor tårta till Billy

För lite mer än 2 år sen när jag och mannen gick på föräldra kurs då vi vänta vårat första barn så lärde vi känna 2 andra par där och vi har fortsatt att ses regelbundet hela tiden sen Maj 2011. De är verkligen roligt att man blivit så bra vänner och nästa vecka ska vi ses alla 6 vuxna och 4 barn igen för att grilla ihop :)
Förra veckan fyllde Billy 2 år och mamma Mirja frågade redan för ett år sen om jag hade lust att göra hans tårta och givetvis säger man ju inte nej till att hjälpa en vän ;) Min stora tjej är jätteglad i Billy och är på han hela tiden och ska pussas och kramas, de är så söta så :)) Billy har ända sen han varit liten älskat traktorer så valet av tema var inte så konstigt ;) Om 2 veckor ska jag även göra tårta till de andra paret vi lärde känna på kursen och deras tjej som då fyller 2. Tycker inte alls de var länge sen vi 3 mammor satt och amma våra små första barn :))


De ska föreställa en John Deer  ;)


Tårtan innehåller Jappmousse och Hallonmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med SP/Marsipan. Tårtan är beräknad till 16 portioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar