söndag 10 januari 2016

Möhippa gäng på kurs -barnförbjudet- ;)

I helgen ordnade jag och några vänner en möhippa för en annan vän och givetvis tryckte vi in lite rolig cupcaketillverkning i det långa tidschemat :) Var väldigt roligt att hålla lite kurs i hur man dekorrerar cupcakes! 
Först startade vi med att modellera fram flera snoppar i olika hudfärger och med och utan hår och det blev väldigt många olika varianter precis som i verkliga livet ;) Kan säga att det blev mycket skratt ;)
När vi hade tillräckligt med snoppar så fick tjejerna spritsa frosting på muffinsarna som jag hade bakat dagen innan. Vad Sandra (Möhippetjejen) sen inte visste var att hon skulle ta med sig dessa och fick sen stå och sälja utanför både olika affärer och mitt på torget, pinsamt och galet roligt!! :)) Många var dock väldigt skeptiska till dessa och undra vad vi hade stoppat i dessa och trodde nog inte dom var ätbara på riktigt, men det roligaste av allt var att många som såg dessa gick förbi med världens leende, både damer och herrar. Kan säga att det faktiskt var mest herrar/män som köpte dessa och dom svarta penisarna tog slut först ;) 


Sen fortsatte dagen och kvällen med grillning, bilbingo, olika uppdrag länsgt vägen, poledance och mat på restaurang. Hade en supertrevlig dag från tidig morgon till mitt på natten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar