måndag 13 augusti 2012

Sportig Blixten McQueen Tårta 3D

Lille Wilmer fyller om några dagar 2 år men hade kalaset redan igår och givetvis ville hans mamma som vi för övrigt köpte huset av plus att jag gjorde deras Bröllopstårta att han skulle ha en speciell tårta. Stor favoriten som hos många andra småkillar är filmen Cars och Blixten McQueen, är sjätte gången jag gör en tårta med detta tema och tredje gången då hela tårtan är i 3D, och för att alla inte ska bli allt för lika (är ju roligare med variation) så fråga jag om jag kunde göra alá Cars 2 filmen och de gick alldeles utmärkt :-) Så med en pokal på huven istället för rostiveck dekalen, andra rutor, däck, lycktor och sportigare vinge så blev de en lite tuffare bil.
Kan säga att jag var bra nervös över hur jag skulle få på vingen och om de ens gick men med ett handtag från gubben gick de superbra och jag är jättenöjd, om man får säga de själv ;) Som tur är blev även föräldrarna nöjda och de viktigaste av allt, födelsedagsbarnet var överlycklig :-)

Tårtan fylldes med Chokladmousse + Ahlgrens bilar fluff

4 kommentarer:

 1. Superfin, och vad bra det passade med Ahlgrens bilarfluff i en biltårta! :)

  SvaraRadera
 2. så fin! du är såå duktig!!!

  SvaraRadera
 3. Den är hur fin som helst!! Kul att du får göra så många tårtor i 3D, det har inte jag gjort så mycket men skulle vilja bli bra på det. Tycker det är jättecoolt!

  SvaraRadera
 4. häftigt att du gjorde den i 3D! Den blev verkligen jätte fin!

  SvaraRadera