söndag 19 augusti 2012

Linnéas Doptårta

Denna tårta skulle egentligen göras för 2 veckor sen men då Linnéas storebror fick magsjukan några dagar innan så våga de inte chansa på att resten av familjen skulle klara sig ifrån magsjukan och skjöv dopet till denna helgen istället. Mamma Maries önskemål om tårtan var sån mönsterkant som jag gjorde på Emma och Jan´s bröllopstårta, sån bebis som sover på en bädd som jag gjorde på Minnah´s doptårta och såna rosetter jag gjorde på en av mammas födelsedagstårtor, utöver de ville hon ha lite blommor och namnet Linnéa såklart :) Känns som jag fick med allt och Marie och Pär verkade bli väldigt nöjda och glada då de hämtade tårtan och jag fick även sms lite senare på dagen att alla gästerna hade tyckt den varit jättefin och god och tackade än en gång för att jag orkat ta mig ann detta trots så kort tid kvar till förlossning ;)


Tårtan fylldes med Chokladmousse + Glasscreme

7 kommentarer:

 1. Så otroligt söt! Det blir väldigt vackert med den mönstrade kanten.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla igen för den superfina tårtan:) lycka till med förlossningen och den nya bebisen! Kramar från oss Marie med familj!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla igen för den superfina tårtan:) Lycka till med förlossningen och den nya bebisen! Kramar från oss/ Marie m. familj

  SvaraRadera
 4. Jättefina tårtor,vad duktig du är.Skulle vilja beställa en tårta av dig om man får?vart ska man mejla?Mvh:Maria

  SvaraRadera