söndag 1 juli 2012

Födelsedagstårta med leopardmönster

I torsdags gjorde jag klart Stellas tårta eftersom jag flyttade på fredan då jag egentligen skulle ha gjort den. Stella fyllde år igår och mamma Ann-Charlotte som tidigare beställt en blixten tårta till sin son ville denna gången ha en lila tårta med en rosa kanin och leopardrosett till sin dotter:) 

Kan säga att internethastigheten är lite sämre såhär på landet..! Började ladda upp bilder inför detta inlägg för 3 timmar sen, tur man har massa saker att packa upp imellanåt så man sitter ju inte framför datorn konstant ;) Åh idag fyller min dotter 1 år så snart får ni se även hennes tårta, och så ska jag försöka lägga ut en steg för steg beskrivning till veckan, om jag orkar vänta på att bilderna laddas upp hehe ;) 
Tårtan bestod utav vaniljbottnar fyllda med Kinderäggsmousse och Ahlgrens bilar fluff

7 kommentarer:

 1. Så gullig! Och fyllningarna låter supergoda! Hur gör du får att få bandet med leopardmönstret så perfekt runt hela tårtan utan skarvar och ojämnheter? :)

  SvaraRadera
 2. Så söt kanin fin rosett och tuff två. I helhet alltså fantastisk. Men de e ju positivt att du får lite gjort under uppladdningen ;)

  SvaraRadera
 3. Vi är verkligen supernöjda med tårtan och Stella är helt lyrisk och pratar på sin kanintårta hela tiden = ) Den var verkligen supergod också så de fyllningarna passade bra ihop! Och den var jättefin med leopardmönster och den tuffa tvåan, och den gulliga kaninen var så söt! Du är verkligen superduktig!!! Tack = )//Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 4. Tack allihopa för era söta kommentarer :) har svarat dig rebecca på din blogg ;)
  Åh vad roligt att höra att ni blev så nöjda Ann-Charlotte trots flyttstress :))

  SvaraRadera
 5. Jättesöt tårta verkligen,och riktigt coolt med leopardmönstret.

  SvaraRadera
 6. Du är fantastiskt duktig på att baka :-) Jag kommer absolut titta in här många gånger. :-)

  SvaraRadera