torsdag 29 mars 2012

Tårtöversikt 6

Kollade igenom mina tårtbilder och fick syn på att jag gjort 12 tårtor sedan förra tårtöversikten, som ni vet så brukar jag ju alltid lägga in översiktsbilder när jag gjort 10 nya så nu var jag lite sen men bättre sent än aldrig ;) Åh dessutom när jag skulle ladda upp bilder så kunde jag ladda upp en bild sen stod de att jag förbrukat all lagringsplats för foton och ända sättet för att kunna fortsätta ladda upp foton var att betala för mer utrymme. Men vad gör man inte för sina besökare ;) Är de någon mer som uppnått maxgränsen?


Första bilden visar översikten med tårta nummer 1 till och med 10. Den första längst upp till vänster och den sista längst ner till höger.

Tårtöversikt 1
Tårtöversikt 2
Tårtöversikt 3
Tårtöversikt 4
Tårtöversikt 5
Tårtöversikt 6

3 kommentarer:

  1. Jag har också kommit upp till max men man behöver inte betala mer, bara att de bilder man laddar upp sedan komprimeras ner typ, som jag förstod det. Dock syns det ingen skillnad i bloggen tycker jag. :-)

    SvaraRadera
  2. Jag har också kommit upp till max men man behöver inte betala mer, bara att de bilder man laddar upp sedan komprimeras ner typ, som jag förstod det. Dock syns det ingen skillnad i bloggen tycker jag. :-)

    SvaraRadera
  3. Jag har också kommit upp till max men man behöver inte betala mer, bara att de bilder man laddar upp sedan komprimeras ner typ, som jag förstod det. Dock syns det ingen skillnad i bloggen tycker jag. :-)

    SvaraRadera