söndag 18 mars 2012

Doptårta till 46 personer - prinsessa under filt

Igår hölls de dop för Jenny och mamma Ida och jag har i flera månader diskuterat kring hur tårtan ska se ut. Hon skicka med en bild på en tårta hon sett med en bebis under en filt som hon gillade, sen skrev hon att hon gillar diamond-rutmönster, rosett runt tårtan och prinsesskronor men att hon inte behövde ha allt eller att ens något utav de var ett krav, utan de var bara så jag skulle förstå mer vilken stil hon gillade. Utöver de hade hon bestämt fyllningar och färgerna skulle gå i vit och cerise (precis som min dotters doptårta :D). Funderade länge kring detta och en bebis kändes ju självklart men sen blev de visst lite av varje av hennes önskningar ändå ;)
Hon skrev att hennes man skulle hämta tårtan och jag måste säga att världen allt är bra liten. De visa sig vara Simon som jag träffade en del i mina yngre år eftersom han var ihop med en av mina bästa kompisar :) Å han var sig lik :D Han hämtade iaf den 8,5kg tunga tårtan och senare på kvällen skrev Ida att den var jättefin och supergod och tacka så mycket för hjälpen =)

Nu blir de till att börja med dekorationerna inför nästa helgs doptårta =) Fullt upp nu med andra ord :)
Tårtan bestod utav vanlijbottnar fyllda med Jappmousse och Algrensbilarfluff

7 kommentarer:

 1. åh den är helt underbar,vill oxå lära mig hur man gör dem bebisarna,super fin tårta verkligen

  SvaraRadera
 2. Å så fin! Färgen är också riktigt läcker!

  SvaraRadera
 3. Men gud vilken söt liten bebis med krona på huvudet och allt!! Jättefin tårta verkligen, så mycket fina detaljer och färger :)

  SvaraRadera
 4. Gud vad söt den är! Förstår att de blev nöjda!

  SvaraRadera