lördag 24 mars 2012

Blir galen på sladden...!!

Gjorde igår en 3 vånings doptårta som jag hade tänkt visa er nu men jag kan inte föra över bilderna till datorn :( Datorn känner inte igen usb enheten och jag tror bestämt att de är min lilla tjej som varit där å ätit lite :( Hon älskar sladdar och suger på varenda en hon kommit åt så man har världens problem med att ladda telefonen och nu föra över bilder..! Ska prova en stund till men då vet ni att jag inte legat på latsidan iaf ;)

Sen så har jag fått en förfrågan på mail om jag kan skicka en tårta 35 mil? Går de ens? Med posten går ju absolut inte så som de slänger runt på paketen men hur är tex bussgods eller dhl? Vågar man skicka en färdig tårta.. hmm.. Dekorationer har jag skickat och de är en sak men en hel tårta...?  

5 kommentarer:

 1. Det verkar vara en lördag med sladdproblem för jag hittar inte ens min kamerasladd :)
  Hade också tänkt lägga in lite nya bilder men det får väl vänta antar jag.
  Hoppas du får din sladd att funka snart för jag vill se tårta! :D
  Och det där med att skicka en tårta skulle jag inte våga mig på, hur 17 skulle man förpacka en sån? Tror inte det skulle bli så bra tyvärr.. Du får berätta hur du gör!

  SvaraRadera
 2. Min pappa jobbar på posten, och enligt undersökningar som görs varje år så är DHL sämst på att hålla paketen hela, posten och schenker bäst. Men frågan är om det går med bussgods, är väl lite samma oavsett vad du väljer tror jag faktiskt :/ Jag skulle nog inte våga skicka en hel tårta :(

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna veta hur du gör om du skickar lr inte, för jag bor i köping vet inte hur långt det är till dig men tycker dina tårtor är helt underbara och skulle vilja att du gör min dotters doptårta, men eftersom du inte bir nära så går det inte:/

  SvaraRadera
 4. Vågar nog tyvärr inte skicka en tårta. Kan inte ta på mig ansvaret att den skulle komma fram hel :(

  SvaraRadera
 5. Det finns ju "posttårtan" eller vad de heter. Kanske kan du höra med dem hur de gör för att försäkra sig om att tårtorna kommer fram hela?
  Det handlar ju även om att de ska hålla sig fräscha, så jag vet inte jag ...

  SvaraRadera