fredag 15 juli 2011

Wienerbröd med choklad

Såg för ett tag sen en jättebra steg för steg beskrivning hos bli min jäst på hur man kunde göra enkla wienerbröd och blev riktigt sugen på att göra egna =) Har alltid trott de varit så svårt men med den beskrivningen var det superenkelt och nu när man precis blivit mamma men ändå har baksuget kvar så är det superbra med något som går snabbt att baka som ändå är väldigt gott :) Kan varmt rekommendera dessa, kommer nog aldrig mer köpa wienerbröd då det var så enkelt att göra egna :-)

9 kommentarer:

 1. Wienerbröd är syndigt gott. Det ska jag också testa att göra :)

  SvaraRadera
 2. Jag trodde med att de var svåra att göra.. Kanske ska testa att göra detta någon gång :)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad gott! Måste baka wienerbröd framöver.... blev så sugen nu. :-)
  Hoppas allt är bra med hela familjen!

  SvaraRadera
 4. de är så livsfarligt goda.är beroende av dessa
  javisst har man gjort dem 1gång så räcker de,man är fast.Köpebullar är bläää

  SvaraRadera
 5. Sv: Jag köpte det på kakburken för ca 800:- ska dock komma in på tårtdecor (funnits förut) och tror det kommer kosta ca 650:- där :)

  SvaraRadera
 6. Rebecka: Javisst är de farligt goda :)

  Bullmamma: Nej de var jätteenkla att göra så du borde prova du också ;)

  Erika: ja de är inte svårt att inte bli sugen hehe. Jo de är bra med oss allihopa =)

  Smulansbakblogg: Javisst blir man beroende. Vi fick gäster dagen efter så då skyndade jag mig och slängde ihop några wienerbröd till :) Perfekt med bakverk som går snabbt :)

  Simone: Okej ja de var lite skillnad från butik till butik ja.. Vad är de för märke på tårtstället? Tänkte se om de kanske fanns på ebay eller så men har inte sett det där än..

  SvaraRadera
 7. Oj jadu jag har verkligen ingen aning.. men kolla på kakburken (finns bara ser ut som mitt) och kika vad det står :) kom i en påse typ och stod inget vad jag minns..

  SvaraRadera
 8. Ser väldigt mumsigt ut. Jag har faktiskt inte ätit wienerbröd sen jag såg hur det gjordes på ett bageri (typ 15 år sedan). Var så sjukt mycket smör i. Ha ha jag äter så mycket annat onyttigt så jag vet inte varför det fastnade :-)

  SvaraRadera
 9. Jag testade också att göra egna wienerbröd efter att ha sett steg för steg hos Bli min jäst. Kommer heller aldrig att köpa igen. Så myck bättre med egenbakade.

  Kram Sara

  SvaraRadera