söndag 31 juli 2011

Planerar och funderar...

Tidigare idag satt jag i min ensamhet (trodde jag) och planera lite mer inför doptårtan. Men det är ju så svårt att föreställa sig hur stort allt blir så jag satte mig i köket och börja bygga, satt och fundera och byggde om, fundera och byggde om... Så helt plötsligt så dyker sambon upp och är värsta papparazzin och tar en miljon kort, han tyckte nog jag såg väldigt rolig ut ;) Försökte fråga han om råd om vi ska ha det så eller så men de är nog ingen ide att fråga hehe, jag får göra precis som jag vill ändå :) Brukar ni fråga era sambosar om vad som blir bäst eller finast?


I morgon blir våran dotter 1 månad och vi ska iväg på husvagnssemester så vi ska strax börja på att packa. Hoppas bara att allt går bra!
Hade tänkt göra en 1 månadersdagstårta idag men så blev de tyvärr inte så ni får klara er utan bakverk några dagar :-)

5 kommentarer:

 1. Oi va d ser spännande ut!! :) blir jul att se slutresultatet!

  ha så kul på semester! Min sambo börjar jobba i morgon, o nei; d e sällan ja frågar han om råd me kakorna, han bryr sej int så myki me dom XD Å dessutom sover han nästan alltid när ja grejar med kakor!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar rådfråga med min man :)

  SvaraRadera
 3. Jag frågar alltid min sambo! Speciellt när det gäller färger eftersom han har gått på konstskola och har bra koll på sånt där. Han är min största kritiker men samtidigt min absolut bästa hjälp! :-)

  SvaraRadera
 4. Det ser ut att bli en hög häftig tårta! Brukar också "bygga" med formarna för att få en bra bild av slutresultatet!
  Min sambo är den enda jag vet vet som alltid ger absolut ärliga svar (inte alltid roligt med väldigt bra!) så jag brukar rådfråga om utseendet på tårtorna

  SvaraRadera
 5. Jag frågar alltid min sambo och det är som Linda skriver, alltid ärliga svar där :)
  Vi har också varit i väg med vår husvagn. 3 v i Kroatien.. Underbart.. Älskar det. Lycka till med planeringarna kring doptårtorna. Skall bli spännande att se slutresultatet

  SvaraRadera