fredag 3 juni 2011

Modellerat kamera + mac dator

Fick för ett par veckor sen ett mail från Josefine i Borås som undrade om jag hade lust att hjälpa henne med lite dekorationer som hon skulle sätta på sin systers studenttårta. Systern gick media och josefine ville överraska henne med en passande tårta så jag gjorde en mac dator samt en Canon 450D, packade in allt i 100kg bubbelplast och skickade iväg. Var väldigt nervös och fick i efterhand höra att locket på datan hade lossnat men de hade lagt det uppepå som en stängd dator istället. Fick iaf ett mail att både Josefine och hennes syster Johanna var jättenöjda och det hade fått väldigt mycket kommentarer för dekorationerna :) Hon skicka även med en bild så jag fick se hur tårtan såg ut vilket jag tyckte var jättekul att se =)

Observera att tårtan är Josefins verk, jag har bara gjort datorn samt kameran plus att jag skickade med en bit grön sugarpaste eftersom den hon beställt var stenhård och hon inte hann få någon ny innan tårtan skulle göras. Det är så kul när man kan hjälpa andra personer :)

7 kommentarer:

 1. Oj vad fint, riktigt imponerande att du fått till alla detaljerna så bra!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina dekorationer! Och vad nervöst att posta dem! Kameran ser ut att varit ett riktigt pilleri att göra!

  SvaraRadera
 3. Shit vilka detaljer!! Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 4. Gud så fina, både kameran och datorn är jättesnygga!! Trist att locket lossnat, men det funkade ju bra med en stängd dator oxå :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina modelleringar. Gillar kameran starkt! Jättefina detaljer.

  SvaraRadera
 6. Tack allihopa för kommentarerna =) Ja de var lite pilligt men de gick att bra :)

  SvaraRadera