onsdag 27 april 2011

Tårtöversikt 3

Nu har jag gjort min 30e sugarpaste täckta tårta och det är dags för en liten tårtöversikt på de tårtor jag hitills har gjort. De tårtor som inte är med är smörgåstårta, daimtårta och kit kat tårta då jag bara räknar de som är täckta :) Men alla tårtor finns såklart att beskåda i etiketten Tårtor här till vänster.
Min allra första sugarpaste tårta gjorde jag den 3 juni 2010 så snart har jag hållt på i ett år och jag är väldigt nöjd med de jag hitills har åstadkommit =) Kul att titta tillbaks på sina första tårtor och se allt eftersom hur man utvecklas :)

Mina tårtor i nummer ordning 21-30. Slottet är den 21a tårtan och kycklingen är den senaste :)
Mina tårtor i nummer ordning 11-20. Cross tårtan är den elfte tårtan och hjärttårtan den tjugonde.
Mina tårtor i nummer ordning 1-10. Hjärttårtan var min allra första tårta och som den tionde gav jag mig på en våningstårta :)

11 kommentarer:

 1. Häftigt att lägga upp dem ihop - blir väldigt imponerande! Kul att se utvecklingen också :-)

  SvaraRadera
 2. Gud vilka fina tårtor du har gjort!! Visst är det en häftig känsla när man kollar på alla bilder på tårtor man gjort, du kan verkligen vara stolt över allt vackert du åstadkommit :)
  Min favorit är nog ändå den amerikanska våningstårtan och WoW-tårtan, men även din påskkyckling älskar jag! :D

  SvaraRadera
 3. Vad duktigt du är!! massa fina tårtor du har gjort ;))

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina tårtor =) Mina favoriter är Cars-tårtorna =)
  Men ALLT är superfint =D

  Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 5. Så många och snygga tårtor du gjort! Roligt att se!

  SvaraRadera
 6. WOW vilka härliga kreationer!!

  SvaraRadera
 7. Imponerande samling. Du verkar vara född tårtkonstnär :)

  SvaraRadera
 8. Jättefina tårtor och angående ägg vitor så läste jag igår i ett gammalt nummer av Allt om mat att de håller 1 år i frysen, äggulor håller 3 månader, fast det får jag ju aldrig över :-), gäller bara att hitta på en massa gott att göra på äggvitorna, kan ju inte fylla upp hela frysen med dom :-), får se vad man kan hitta på mer än maränger och macarons

  SvaraRadera
 9. Tack så jättemycket för alla kommentarer de värmer verkligen =)

  Cupcakesfluffan: Åh vad bra då vet jag :) Tack snälla för att du svara på alla frågor =)Men hur förvarar du dom i frysen? I en kopp med plast över bara eller? Och har dom dom en och en eller skriver du hur många äggvitor det är? Måste väl finnas något mer att baka av äggvitor är macarons och maränger? Du får hitta på något alldeles eget typ bröd med äggvitor :-)

  SvaraRadera
 10. Milli det är verkligen imponerande, vilka vackra tårtor! Det skulle vara svårt att välja en, alla är helt underbara.

  SvaraRadera
 11. ååh vilka fina tårtor du gjort ;) Jag skulle så gärna vilja ha några av dem ;) Jag tycker du är så duktig som gjort så fina tårtor..

  SvaraRadera