torsdag 27 november 2014

Milla´s Baby shower! Dessertbord, tårta, lekar, pyssel, gåvor, gruppkort mm

Nu kommer de en hel drös med massa bilder från hela babyshowern som jag hade i helgen för en av mina bästa kompisar :-) Tårtan har jag ju redan visat er i ett tidigare inlägg.. Var helt slut efter att ha anordnat detta trots att vi greja med allt i 2 månaders tid ;) Trodde aldrig de skulle ta såååå lång tid att få ihop allt som vi tänkt. Och i efterhand kom vi på att vi missa ta fram vissa grejer osv men alla var proppmätta ändå så de gjorde nog inget ;)

 Mer bilder på bara tårtan hittar du i detta inlägget!

 Kladdkakemuffins (dock var de inte jag som bakade dom), gjorde bara dekorpinnen. Ser ni att de är samma siluett som finns även på tårtan. :)
 Kexchoklad i en ny fin förpackning som jag knepat ihop i datorn..
 Små gåvor till gästerna :-) 
 Hemlagad snickers med babyfötter i SP. Detta är Millas favoritgodis och när vi gick på skolan tillsammans så gjorde vi snickers väääldigt ofta ;) Därför kände vi att vi var tvungna att ha med de på dessertbordet :)
 Mat buffe bord
 Jag skärde ut en barnvagn, var väldigt roligt =)
 Dukningen.

 Prydde köket med flera av dessa 60 centimeters ballonger :)
 En av lekarna var gissa barnmaten!
 Och en annan var gissa bajset (choklad)!
 Jag pysslade ihop en "mina vänners bok" där alla deltagare fick fylla i lite frågor osv, limmade även in alla svarstalonger som jag knåpat ihop på datorn. Kan säga att de tog sin tid att anordna detta! ;) 
 Alla deltagarna :)
 Å så här såg presenten ut som jag gav Milla, en korg med massa bra "vänta barn" saker så som föräldraguiden, paket med blöjor, våtservetter, amningsinlägg, amningsnapp, nappar, gosedjur, body, salvor mm.

1 kommentar: