tisdag 31 maj 2011

Mors dag tårta

Wow äntligen, äntligen efter en hel veckas bloggproblem kunde jag äntligen logga in på bloggen! Jag vet att det inte bara är jag som haft problem med att komma in på bloggen men det är ändå otroligt störande då jag gärna vill visa er allt fint jag gjort. Men nu framöver kanske det kan rulla på igen :)

Här får ni iaf se tårtan jag gav till min mor på mors dag =) Hon blev som vanligt supernöjd och ville inte skära i tårtan ;)
När jag gör tårtor till familjen så brukar jag alltid prova nya fyllningar för att jag ska få ett större utbud och mer kunskap om vilka fyllningar som faktiskt passar ihop (har ni sett att jag har en lista med betygsättning på alla fyllningar jag provat?), iaf så testade jag denna gången Dumlemousse och hallonmousse + ett tunt lager hallonsylt och det var en klockren Mvg :-) Till och med syrran som inte är så himlans glad i denna typ av tårtor tyckte den var supergod och det är verkligen ett gott betyg =)


9 kommentarer:

  1. Har testat den kombon oxå och jag kan inte annat än hålla med MVG++++
    Tårtan blev jättefin. Hoppas allt e bra med dig :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jättevacker! Blommorna är fantastiskt vackra!

    SvaraRadera
  3. Men OJ Millis vad du är duktig :) Väldigt impad ... Pia

    SvaraRadera
  4. Men jisses så fin.
    Bäst å inte visa mamma denna då hon "bara" fick rabarber- o hallonpaj.

    Ska testa fyllningen du haft i den.
    Låter supergott.

    /Mvh Marlene

    SvaraRadera
  5. Vilken fin tårta :)

    Ja de vart ju goda, men jag funderar på att om man kankse ska göra som rabarberkräm och ha i? eller blanda hallon eller jordgubbar med rabarber och ha i bullar :)

    SvaraRadera
  6. SV: tårtkartonger kan du köpa på både kakbruken, tartdeco och strosselannat.se

    SvaraRadera
  7. Vilken fin tårta, kanonfina blommor! För att svara på din fråga om cupcakeställningen så har jag köpt den på ebay, av en säljare som heter technikool. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera