Bounty godisar
50 g smör1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)
Garnering:
200 g ljus blockchoklad
Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Tillsätt kokosen. Låt smeten svalna i kylskåp i några timmar. Rulla sedan små bollar eller ovala kulor och lägg på bakplåtspapper. (Skölj gärna händerna i vatten mellan varven så fastnar inte smeten så lätt på fingrarna) Ställ kallt minst en timma.
Smält chokladen och doppa kulorna (eller kleta på den ) Garnera gärna med lite kokos eller något annat fint.
Vilka goda godisar du har gjort den senaste veckan! Bounty är farligt gott, ska se om jag vågar testa att göra dessa nån dag, risken finns ju att man äter alltför många ;-)
SvaraRaderaMmmm måste hinna testa dessa oxå... Måate,måste, måste :)
SvaraRaderaDe är vrålgoda! :D
SvaraRaderaHos mig, http://www.helenaljunggren.com/sophie-dahls-voluptuous-delights-utlottning/, har man möjlighet att vara med i utlottning om Sophie Dahl's nya kokbok Voluptuous Delights
Såna har jag gjort med mint! Så gott!!!
SvaraRaderaMums!
SvaraRaderaKul med julgodis recept!
SvaraRaderaGott, gott! Önskar dig en riktigt god jul!
SvaraRadera