söndag 1 november 2015

Halloween Dessertbord - BLODBAD - 2015

I helgen var det äntligen dags för årets höjdpunkt, min favorithögtid, nämligen Halloween =) I år blev det alltså 13 e året i rad som jag firade det med familj och vänner. Men i år hade jag så dåligt med tid så orkade inte göra massa maträtter osv som jag gjort tidigare år utan i år blev det en enklare fika med ett litet dessertbord :) Som så många andra i år har gjort, så gjorde även jag en blodig hjärna och det var det som blev utgångstemat "blodbad" :) 

Dessertbordet bestod utav:
Red velvet tårta- Blodig hjärna
Red velvet cupcakes - Hjärnor med ätbar kniv
Red velvet cupcakes med sockervadd och spindlar
Halloweensnacks från Lidl

((Klicka på länkarna för att komma till recepten))

För att se vad jag gjort till Halloween tidigare år så hittar du det här! Finns även bilder på dukningar, utklädnader mm.
Och givetvis måste ni ju få se lite av hur jag pyntade i år :) 
(Har mycket mer Halloweengrejer än julsaker hehe ;D)


Häxan, Blodskelettet och spöket köpte jag i år på Dollarstore och dom rör på sig och har massa oväsen (ljud) för sig. Så himla häftiga. Älskar att dom fick in så mycket roliga grejer :)


Å slutligen (som vanligt) en bild på mina utklädda tjejer i glitter-spindelnätskjol (som vi köpte i Kroatien, likaså kattmasken), och tröjan med katter, spindelnär och spindlar kommer från HM. Har redan köpt deras dräkter för nästa år också :))

1 kommentar: