söndag 15 november 2015

Cake International Birmingham 2015 - Cupcakes -

Även i år så fanns det väldigt många fina cupcakes (muffins) att titta på. Är så roligt att se vad mycket tid folk lagt ner på bara några muffinsar :) Och även allt runtomkring hur man ska ställa upp dom snyggt, någon tex hade ju byggt ett hus cupcakeställ (snobben) bara för detta ändamålet, någon har gjort en bro osv. Så unikt och sällan man ser annars :)
Reglerna var att man ska göra 2 sorters cupcakes och 6 st identiska av varje. Jag irriterar mig fortfarande på att domarna ska provsmaka bägge sorter hos alla, och det är ju bra på så vis så vet man ju att dom smakar bra också och inte bara se fina ut, men de som är irriterande är att dom inte tar bort dom muffinsarna dom provsmakat på utan att dom står kvar (halvuppätna) tillsammans med dom andra. Känns lite sisådär att ta kort på helheten när man ser 2 halvuppätna muffinsar bland dom, då hade det varit snyggare att dom tagit bort dom som dom ätit på så helheten ser fin ut.

Jag kommer dela in inlägget utefter dessa teman:
Cupcakes (detta inlägget)
Blommor
Barntårtor
Jul

På min FB sida finns dock mååååånga fler bilder, nästan 200st! Finns även bilder både där och här i bloggen från förra året när jag var i Birmingham på Cake International.

< OBS! Inte jag som gjort dessa dessa! >

2 kommentarer:

  1. Helt fantastiska! Toy Story :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja dom gilla jag också jättemycket, var många fantastiska cupcakes där :)

      Radera