söndag 3 februari 2013

Emilia´s Namnkalas (dop) tårta -LILA-

Denna tårta har varit planerad i flera månader och i fredags var de äntligen dags att färdigställa den :-) Mamma Kim visste exakt hur tårtan skulle se ut och jag fick en "karta" med massa bilder på olika tårtor som hon klippt och klistrat ihop och ville ha nån detalj på en tårta och en annan detalj från en annan tårta och bottentårtan skulle se ut som en bild och den översta enligt en annan tårta och en sån bebis som jag gjort på en doptårta för länge sen mm, så jag visste med andra ord exakt hur tårtan skulle se ut till Emilia´s namnkalas.. ;) Ibland är de skönt att inte behöva tänka så mycket utan man har en bild att gå efter, men trots att "bilden" redan var klar så går de inte snabbt att göra en tårta utan jag höll på lite varje dag i 6 dagar och sammanlagt tog tårtan 13 timmar att göra. Den var beräknad till 46 personer och var riktigt tung, trodde den skulle väga mer men vågen stanna på 8,5kg, aja det är en hel del tårta ändå ;)

Kim var snabb med att lägga ut en bild på tårtan på Facebook så jag vet att hon blev nöjd och de roliga var att läsa alla hennes vänners kommentarer med att de var den finaste tårtan de sett, många WOW och att den var jättegod, supergod, superfin osv :) Sånt Värmer! Tack för att jag fick förtroendet att göra eran tårta!


Innehåller Kinderäggsfluff och Ahlgrens bilar fluff :)

8 kommentarer:

 1. åh vilken vacker doptårta,supersöt bebis och f ina färger.

  SvaraRadera
 2. så fin!
  Kinderäggsfluff lär ju vara läskigt gott?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är verkligen gott och lite beroendeframkallande faktiskt ;)

   Radera
 3. Så söt & vilka fina färgkombinationer!

  Hälsn Anna
  www.iannasskafferi.se

  SvaraRadera
 4. WOW! Superfin! Och den låter helt fantastisk god! :)

  SvaraRadera
 5. Så snygg! Hur har du gjort rutmönstret? Jag vill göra så men hittar ingen mall att köpa :(

  SvaraRadera
 6. Har använt en plastmall som grund, den heter något med diamond iaf. Sen har jag fyllt i skårorna med en balltool för att de ska bli djupare..

  SvaraRadera