onsdag 16 januari 2013

Nya bakformar och en samlingsbild på alla!

Nu har de varit väldigt tyst här i bloggen ett tag, var alldeles slutkörd efter jul och nyår och behövde lite pause.. Men nu är de nya tag för snart är de lilla dotterns dop och vi har bjudit över 100 personer så de kommer nog bli ganska stort och spectakulärt :-)
Om någon har tips på vad ni tycker man borde baka till dopet så tar jag gärna emot alla förslag och tips :) På stora dotterns dop var vi ju "bara" 65 personer och den tårtan jag gjorde då är den som tagit längst tid någonsin, sammanlagt 21 timmar. Bilder på den samt dessertbordet finns så klart i bloggen ifall någon skulle råkat ha missat de ;)


Nu över till de som inlägget egentligen skulle handla om.. ;) Jag fick idag ett jättefint sett med 4 blomformade bakformar och när jag skulle lägga in dom i skafferiet ihop med alla de andra formarna så insåg jag att jag faktiskt har ganska många, (ändå önskar man sig bara mer och mer hehe) så jag tyckte de vore kul med en samlingbild. Förutom dessa så har jag även massa siliconbakformar och muffinsplåtar i hundra olika modeller och storlekar (känns de som iaf..)
Hur många bakformar har ni liggandes? Hade varit kul att se in i era skafferi också :))

4 kommentarer:

 1. Oj oj, många fina bakformar!
  Var köpte du blom-formen?
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Tack! Oj du, beställde dom från england men minns inte vad butiken hette.. Men såg de fanns i Sverige också om de var på tårtdecor eller kakburken kanske? Fast då kostade dom ju dubbelt så mycket men de finns iaf att få tag på här också..

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Såg att du hade kvadratiska formar...skulle vilja ha såna =) vart har du köpt dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Köpte den stora på lyckas med mat och den lilla på ebay..

   Radera