fredag 23 juli 2010

Tårtshopping i Karlstad

Var en runda i storstan igår. Älsklingen skötte sig fint och gick med mig in i varenda butik ;) Fast jag var ju snäll å skyndade mig för jag vet ju vad andra tycker om mig när jag shoppar på riktigt :) Åkte ju till Tårtpinglan också som egentligen hade semesterstängt men som öppna ändå. Butiken låg i källaren i hennes hus. Så nu har jag kommit på att så kanske jag med vill ha de? ;) En källare måste jag ha... Butiken var ganska liten, mindre än jag föreställt mig men de fanns ju massa massa grejjer ändå. Kul var de att se en tårtdekorationsbutik i real life :-)


När jag kom hem och kollade i mina påsar så fick jag se att jag bara hade köpt bakgrejjer =) Ja då är de väl inte så svårt å veta vad jag tänker på om dagarna..

När vi var på hemväg så berätta älsklingen att vi skulle svänga inom bålgård för att han skulle köra en buss åt Mattias till deras jobb. Tänkte inte så mycket på de men när vi kom dit så tänkte jag de var denna vanliga husbilen som stod längst fram men nej då de var ju en skitstor buss. Den var dock ganska cool, inredd som husbil med massa bord, stolar å bänkar och längst in var de toalett och ett sovloft. Allra längst bak är de plats för en bil så denna ska användas när han kör på folkrace. Fast han har inte körkort för denna så därför kom min kille in i bilden. Han har heller inte busskörkort men lastbil så då får han tydligen köra sån...
Iaf så skulle jag ligga bakom de till skroten så att de kunde åka tillbaks sen när de ställt av bussen. Måste säga att jag var väldigt imponerad av min unga pojkvän som kör en sån stor sak. Fast han körde ju i nån häck i nån sväng osv. Skrattade rätt bra där bak faktiskt.. De var så smala grusvägar och långt in i skogen var vi så de var inte lätt att ta sig fram med den här maskinen men bara vi kom ut på stora vägen så gick de ju kanonfint :)

1 kommentar:

  1. Hejsan! Jag undrar lite över hur lång leveranstid du har på tåtorna och lite vad de ligger på i pris samt vart man hämtar dem? Jag ska ha ett-års kalas på torsdag för min lilla kille och inte lyckats bestämma mig för tårta än.. mvh/Helena

    SvaraRadera