söndag 10 juli 2016

STORT DESSERTBORD - ENHÖRNING / MY LITTLE PONY / REGNBÅGE KALAS -

I 5 månader har vi nu planera Meline´s (dotterns) kalas och började köpa in stort partytält, 50 meter glittertyg, dyra enhörningsdukar, tallrikar, muggar, servetter, pinjatas, massa gåvor och mycket mer. Vi skulle ha det första tältkalaset men det spöregnade så mycket och visade åska på väderleksrapporterna så vi blev tvungna att ändra om planerna dagen innan och flytta till en lokal visserligen bara 400 meter från huset, så det blev inte riktigt som planerat men jäkligt bra ändå. Å givetvis bara för att man flyttade på kalaset så blev de ju strålande sol :/ Det blev ett riktigt stort kalas för det kom 22 barn och minst lika många vuxna. Och det är dessutom första gången som i stort sett alla fat blir länsade hehe ;) Men skönt att inte behöva slänga så mycket också då visserligen. 

Temat för kalaset var som ni kanske förstår Enhörning / My little pony + Regnbåge och givetvis så är det dottern själv som bestämt detta. Förra året hade hon ett superfint Piratkalas! Nästa år ska hon tydligen ha ett hundkalas så vi får väl se om hon hinner ändra sig. Hon har varit väldigt duktig med att hjälpa till med all bakning och förberedelser och har varit bestämd på detta temat ända ifrån början. 

Det som stod på det 3 meter långa dessertbordet var:
För att hitta mer bilder på dom olika bakverken eller se receptet kan man trycka på namnet så kommer man till rätt länk!* Blåa och rosa popcorn
* Kit kat i egna förpackningar
* Polkagrisstänger
* Jordgubb och Lime dricka i tappkran

Här kommer en hel drös med bilder från det magiska kalaset 
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)Enhörningskakorna som tog 6 timmar att göra.Dessa regnbågskakor tog 10 timmar att göra, steg för steg beskrivning på hur jag gjort dom hittar du i länklen ovanför.

Hängde upp 40 meter glittertyg i taket + 10 meter vid dessertbordet.
Hade lekar som sätta hornet på rätt plats på enhörningen samt slå sönder en pinjatas som var proppfull med 22st studsbollar, 22 st visselpipor, 22 st godishalsband och 22 stycken rengbågefärgade klubbor. Var väldigt kul att se alla lyckliga miner precis när den gick i sönder ;)


Förutom det dom fick i pinjatasén så gjorde jag även gåvopåsar till dom med egengjorda tavlor att rita på, en penna med utbytbara färger och en dragspelsleksak.


Tusen tack allihopa som kom!

2 kommentarer:

  1. Wow! Dottern önskar sig ett enhörningskalas. Vart har du hittat den där regnbågen som står på bordet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Minns tyvärr inte exakt vart jag köpte den men jag har kvar dom ifall du kanske vill köpa dom?

      Radera