fredag 13 mars 2015

Tårta + 60 Cupcakes med Ängel tema till Medium

En liten tårta + 60 cupcakes till mammas premiär öppning i en ny större lokal med sitt företag och givetvis fick jag äran att baka lite inför invigningen i tisdags :-) Jag fick helt fria händer och valde då att ha änglar som tema då hon jobbar som Medium och företagsnamnet heter just Änglaro. Per Trollsveden känd från tv programmet "livet på andra sidan" var också med på invigningen :))

Att ha en mamma med de yrket har både sina för och nackdelar, det är väldigt bra när man ser massa konstigheter hemma och man vill ha svar på vad/vem de är eller om man har andra oroligheter man funderar på, men en nackdel är att man absolut inte kan ha några hemligheter för hon vet ALLT utan att man ens sagt något! ;) Till exempel så fyller hon 50år till hösten och vi barn har planerat en hemlighet i 2 år att vi ska bjuda henne på en resa som vi alla barn och barnbarn blir med på :-) Men de fick hon ju reda på... Då tänkte vi att vi inte skulle berätta vilket land vi ska till så hon iaf har någon överraskning att se fram emot men nej då de lyckades hon också få fram så nu är de ingen spänning kvar ;)

Mammas favoritfärg är lila, varenda rum i hennes hus är i den färgen samt lokalen och alla plancher, skyltar och visitkort mm så färgvalet kändes inte så svårt :)


Det syns lite dåligt men det är änglar även på muffinspappret ;)


Tårtan fylldes iaf med Chokladmousse med crisp + Mango och Passionfruktsmousse och spacklades med Passionfruktssmörkräm och täckt med sockerpasta.
Cupcakes består utav supersaftiga amerikanska muffins med chokladknappar i, ovanpå är de Lime och Jordgubbsfrosting. Dekorationer är gjorda i sockerpasta och penslade med ätbart silvrigt pulver.

***************

Här kommer lite bilder på mamma och hennes nyöppnade butik, denna lokalen är mycket större än den hon hade tidigare så detta kommer att bli superbra :)
Förutom att hon erbjuder massa mediala tjänster, kurser med mera så säljer hon också massa presentartiklar som dödskallar, skelett, pirater, hästar, drömfångare, änglar, kristaller, stenar, cd skivor, böcker, örhängen, rökelser och mycket mer.Längst upp till höger visas en bok som Per Trollsveden skrivit, hon säljer även några skivor som han gjort. Han var ju med på invigningen och vi har redan träffat han några gånger tidigare då dom har en del samarbeten :) Han är riktigt härlig och skön person som bjuder en på massa skratt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar