torsdag 26 mars 2015

Amsterdam Tårt Shopping

Var i Amsterdam i helgen och passade då på att kolla upp i förväg om de fanns några tårtbutiker där. Var en som var nerlagd visade de sig när vi väl kom dit (trots att hemsidan fortfarande fungerar) och en butik som var väldigt långt bort, och sen denna jättefina butik! Den var jättefin och har öppet från 8-00-20.00 :) Var många män som jobbade i butiken och de var stora fönster så man kunde se hur dom satt och dekorera tårtor osv under tiden man lastade ner sina varor i en rosa jättefin kundkorg. Personalen var jättetrevliga och väldigt hjälpsamma. Gillade verkligen denna butiken och rekommenderar den starkt! =)


Blev några tusen kronor spenderat här och de var inte de lättaste att cykla tillbaks till hotellet med bland annat 15 kg sockerpasta (Fondant) på styret men roligt hade vi jag och min make =)
Taartenshop, cake shop

Hittade även jättefina Dora The Explorer (utforskaren) kakor på mataffären för bara 15kr. Dom var väldigt populära här hemma :)
Åh här kommer lite fina bilder från Amsterdam som ligger lite före i våren till skillnad från här hemma där vi nu har en decimeter snö på hela backen och ca 1 m hög plogkant kvar i dikeskanterna som vi inte blivit av med än.. ;)

2 kommentarer:

  1. ÅH vilken affär hittade du Dora-kakorna i?! *nyfiken* Min son älskar Dora :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att höra att din son Älskar dora! Mina barn är också väldigt glada i henne och var överlyckliga när dom fick träffa henne förra året. Dom har typ 7 filmer med henne, massa kläder, ryggsäckar och gosedjur med henne :)) Minns inte exakt vad den hette, var 2 bokstäver som typ DN eller BN kanske?

      Radera