måndag 2 september 2013

Tårta med Bärgaren (cars) - Lucas

För ett bra tag sen fick jag sms från en av mina bästa vänner som undra om jag hade lust att göra en tårta som hon kunde ge sin systerson när han fyllde år. Temat skulle vara bärgarn ifrån filmen bilar (cars) och jag fick fria händer så den var verkligen roligt att göra. Och ännu roligare när jag var klar och de inte var en endaste grej som krånglat när de gällde tårtan, känns som alla tårtor de sista har krånglat med massa saker så de var så himla skönt att de gick så bra för en gångs skull ;) Var bra sugen på att göra Johannas tårtsegerdans, haha ;)

Lucas mamma blev så glad när hon såg tårtan så hon var tvungen att krama mig, söta hon :-) Och jag fick sms senare på kvällen att de var så nöjda och Lucas hade tagit ett Jäääättegap när han åt av självaste bärgarn för den skulle de minsann inte spara på ;)Tårtan fylldes med chokladmousse + fiskarfluff och är spacklad med mango och lime smörkräm, täckt med SP. Alla dekorationer är gjorda i SP, och givetvis är allt ätbart!
Antal portioner: 13

4 kommentarer:

 1. Kanonfin tårta! Gör du egen sp eller köper du färdig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag köper alltid färdig! Har gjort egen typ 5 gånger efter olika recept men aldrig blivit lika nöjd med den som köpt. Åh så sparar jag massa tid på de :)

   Radera
 2. Vad är fiskarfluff? Är det malacos fiskar? :D Använder du samma färg då eller alla olika färger?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte de fiskarna som finns som lösviktsgodis, kan hända de är malaco eller iaf liknande. Jag använde alla färger i en och samma katrull :)

   Radera