onsdag 29 februari 2012

Tv program Bake off

Ååh vad irriterande de är när man bestämt sig för att baka något helt annorlunda och spännande, man ställer fram alla maskiner, väger upp ingredienser och när man ska ta fram mjölken så är de endast en kaffeskvätt kvar! :( Åh inte orkar man gå till affären så de är frågan om jag orkar baka ikväll när kylskåpet fyllts på eller så får de bli i morgon.


Men nu var de faktiskt inte de detta inlägget skulle handla om utan om Tv programmet Bake Off som ska börja i höst på sjuan. Har ni hört om programmet?
Jag fick för nån vecka sen ett mail från tv prodecenten + att hon ringde upp för att berätta lite om programmet och så ville hon väldigt gärna att jag skulle söka till programmet. Blev alldeles stum och förvånad och sa JA men nu när jag fått mail med djupintervjun och att man direkt kommer till steg 2 så känner jag mig väldigt osäker. Känns såklart superkul att ha blivit förfrågad och de låter jättespännande att vara med men samtidigt läskigt! Och kommer man klara att vara ifrån familjen i 3 veckor i sommar? Och hur dyrt blir de inte med hotell för den tiden..? Hmm ja de snurrar en hel del tankar nu, ska man våga eller inte..?
Är de någon mer som fått förfrågan eller som tänkt/ska söka?
Oavsett om jag väljer att söka eller inte så ska jag absolut följa sveriges största baktävling på tv´n :-)

15 kommentarer:

 1. Jag vet precis hur du känner! Jag fick också en uppmaning om att söka, och mailet med djupintervjun. Skitläskigt och samtidigt spännande. Har också funderat en del med kostnader osv. så jag är inte säker på om jag ska skicka in intervjun eller ej. Samtidigt som man känner att detta nog är en once in a lifetime- chans...
  Berätta gärna vad du bestämmer dig för till sist :-)

  SvaraRadera
 2. Spännande! Men fixar inte TV boende för den tiden som behövs??

  SvaraRadera
 3. Klart du ska söka du är ju dunderduktig! ;) Ja ska inte TV programmet fixa ditt boende då? "Bor" man inte i själva programmets lokaler? Tänker på amerikanska Masterchef och liknande :P

  SvaraRadera
 4. Och jag har preics varit med om samma. Hm, utan att ta reda på desto mera tänkte jag nog att jag inte skall betala ngt själv... tänkte att dom betalar mina resor från Finland. :) (Om jag nu kommer så långt, tvivlar lite på det också). Men roligt att du skriver om det här i bloggen!

  SvaraRadera
 5. Det ska helt klart bli roligt att se vilka som kommer vara med! Några av oss bakbloggare lär det ju bli :P

  SvaraRadera
 6. ja jag vet inte om de fixar boende men de kanske de gör? Tänkte att jag nog skulle vilja ha min familj på samma stad så man kanske kan träffa dom på kvällarna åtminstonde men man kanske är fast i lokalerna under hela vistelsen..?

  Linda du får gärna berätta du också om du väljer att söka eller inte :) Och ja någon bloggerska kommer säkert med. Ska bli kul att se programmet =)

  SvaraRadera
 7. Tycker att ni ska söka båda två.Våga leva. Om du inte gör det så kommer du kanske om några år tänka tillbaka och undra hur det hade varit om du sagt ja? =)

  SvaraRadera
 8. Det är samma för mig, och jag har också tvekat men jag tänker söka i alla fall!
  Tror det är jätteliten chans att man kommer med, för det kommer vara så himla många som är sjukt duktiga som söker och de går nog mycket på personligheter också. Men söka kan man göra, annars skulle jag ångra mig. Bättre att veta om man kom med eller inte, och jag tror att de som kommer med kommer få vara med om en jättekul grej med massor av bra erfarenheter och roliga händelser!
  Så jag tycker absolut att du ska söka så kan man tänka på det praktiska senare :) Det ordnar sig!

  SvaraRadera
 9. Jag har fått samma förfrågan och djupintervjun också! Berätta hur du gör :) Kramar i massor!

  SvaraRadera
 10. Sök! Tacka inte nej till en sån chans! Våga leva! Det värsta som kan hända är ju att du kommer dit och inte orkar då, då kan du hoppa av senare, då har du iaf försökt. Sök sök sök sök! :D

  SvaraRadera
 11. Jag har också fått förfrågan och djupintevjun. Tror faktiskt jag ska köra på det och hoppas komma med :-) Familjen klarar sig nog med lite mamma-semester och blir längtan för stor så får de komma ner till stan.
  Sim sagt, once in a lifetime!

  SvaraRadera
 12. Nu har jag sökt :-) Hur går det för dig? Har du bestämt dig?

  SvaraRadera
 13. Tror jag har bestämt mig för att inte söka. Tycker inte det passar nu då de är mitt i sommartider och blir isf över dotterns första födelsedag. Den vill man ju inte missa :( Sen tror jag nog att de säkert blir fler säsonger så eventuellt kan jag ju då söka senare när de passar lite bättre. Men de ska bli kul att se programmet iaf :)

  SvaraRadera
 14. Har med skickat djupintervju & idag ringde hon før att få en till liten intervju! :)

  SvaraRadera
 15. Klart du måste söka milli! Är ju jätte coolt.. tänk att få se sin kusin på tv :) Sök nu! Kram Jenny

  SvaraRadera