måndag 7 mars 2011

Tårtor och cupcakes i pappersform - Mässbilder

Jag är inte så säker på att ni alla vet att jag har flera hobby´s än bara bakning, den andra stora hobbyn jag har är Scrapbooking och i helgen var de Scrapbookingmässa i Karlstad och eftersom jag bara har 7 mil dit så tog jag med mig en kompis och åkte dit för shopping och inspiration. Det fanns verkligen mycket fint att titta på och jag måste bara få visa er några riktiga godbitar som jag tyckte passa in här på bloggen :) 


Så när man är riktigt sötsugen men kanske måste tänka på vad man äter så kan man istället ta fram lite papper och klippa och klistra ihop en söt cupcakes eller tårta :) Ska absolut prova att göra ett eget bakverk i papper någongång...

10 kommentarer:

 1. oj så mycket fint:D

  Vi har nog bara handlat barnvagn tror jag ( du kan läsa min "privata" blogg här om du vill www.madeleneklund.blogg.se)

  Men jag är lika, vill gör allt på en gång...kanske är tur att ekonomin sätter stopp ibland:D
  jag har sådan besluts ångest över inredningen i barnrummet så vi drar lite till på det, måla rummet är nästa steg:D

  SvaraRadera
 2. Vad häftigt :) Fattar inte vad jag ska göra...?? Har suttit och kollat igenom olika inställningar men utan nåt resultat.. Jobbigt....

  SvaraRadera
 3. Ja men det förstår jag, hur kommer det sig att du inte vill berätta? Hur långt är du gången?

  Jag förstår dig, vi bor i en stor 3a dock lgh. Men som du säger är skit svårt att hitta både köpes o hyres som man faktist skulle ha råd med, så bebben får växa upp här i lgh något år och sedan får vi hoppas att vi köpt hus tills dess! Vill inte att han sk abehöva bo mitt i stan!

  SvaraRadera
 4. Usch så jobbigt, och starkt av dig att gå viadre och försöka igen, jag är imponerad! Då är du precis en vecka före mig:) ja var lika som dig, jag berättade inget förens i v 17/18 och det är ju oxå ganska "sent" men jag var säker på att något skulle gå fel (känner så fortfarande ibland) men nu måste jag ställa in mig på att det kommer gå bra, annars kommer jag gå under.

  känner du av den lille mycket?

  Bor du ihop med pappa eller? ( om du inte vill jag ska skriva här så säg till)
  Kram

  SvaraRadera
 5. jo men det kan jag verkligen förstå, man är ju bara männsklig, och det kommer gå jätte bar ska du se:) jag blir orolig så fort jag inte känt av han på ett tag!

  Jo jag känner oxå av bebben ganksa mycket, men som du säger, mest då jag lägger mig ner och mest på kvällar och nätter!:) Så himla underbart och sambo kände 3 rejäla sparkar i lördags natt.

  nä jag håller helt med, det ska kännas rätt och det har inget med tid att göra. Nä detta var inte planerat, det vart bara. men min sambo är 35år och han kände att det var självklart att vi skulle behålla det och det var tur för jag hade aldrig klarat av annat!
  Vi har varit tillsammans i snart 3år
  Var det planerat för er?

  SvaraRadera
 6. Jo våran killa höll på för fullt han oxå för en stund sedan, nu sover han nog middag:)
  Ståendes känner jag bara om han sparkar på blåsan, vilken den är mycket bra på att göra!
  Jar har även moderkakan i framvägg vilket gör att jag känner mindre än "andra".
  Har du fått stor mage oxå?

  Nä men det förstår jag, vi har oxå alltid sagt att vi vill ha barn, men min sambo har alltid varit rädd om sin "frihet" och aldrig haft ett seriöst förhållande före mig, så bara att flytta ihop var ett stort steg för han, men då jag berättade ( SKIT nervös) så bara flinade han och vart jätte glad och frågade varför jag bölade haha!

  SvaraRadera
 7. Ja som du säger, beror ju helt på, tog lång tid innan jag ens kände något alls. Och man jämför sig ju med alla, så när någon säger att deras bebeis sparkar jämt så blir man ju nojig då jag vissa dagar "bara" känner den då jag ska lägga mig eller under en hel dag baar känner lite rörelse!

  ahh härligt:D jo min mage har växt mycket den senaste tiden. I början syntes inget men har alltid haft kurvor så var nog därför. Nu syns der ju iaf:D

  SvaraRadera
 8. Superkul att träffa dig oxå! :) Du gör så mycket fint!! Hade verkligen behövt din hjälp i helgen för jag har bestämt mig för att ge mig på att göra en barbietårta till min dotters kalas... hua så svårt, jag som aldrig ens gjort en tårta (!) så ska jag ge mig på en sån men det ska väl förhoppningsvis gå får vi tro! ;) Får se om jag vågar lägga upp den på bloggen sen ;). Kram Emmeli

  SvaraRadera
 9. Tack Emmeli =) Har heller inte gjort barbietårta men jag har slaktat mina gamla barbiedockor för att jag ska kunna göra en sån tårta men än har de inte blivit av. Finns säkert bra beskrivningar på internet hur man gör. Tycker absolut du ska visa hur den blev ;) Kram

  SvaraRadera