fredag 4 mars 2011

Tårta - World of Warcraft

En av bästa kompisarna beställde häromdagen en tårta som hennes syster skulle ge till sin kille på födelsedagen idag. Temat var dataspelet World of Worldcraft, har ju tidigare gjort en Bärbar data med det temat och jag har familjemedlemmar som är väldigt insatt i detta spel så jag vet ju iaf vad det är. Grejen är att det spelet är så jäkla avancerat och verklighetstroget så man fick verkligen använda hjärnan för att tänka ut något, mamma var snäll och lånade ut massa böcker med bilder på detta spelet och de underlättade =) Tack! Sen var problemet nummer två att jag jobbat hela veckan och knappt hade tid att göra tårtan så jag varna beställaren för att den blir ganska enkel pga tidsbrist, något som i sig är lite svårt när allt är så avancerat i spelet.
Så igår när jag kom hem från jobbet vid 21.00 så slängde jag i mig mat och satte igång med tårtan ända till 22,30. Fortsatte sen i morse då jag gick upp 06,30 eftersom jag vill ha god tid på mig att få klart det och inte behöva stressa men de var precis vad jag var tvungen att göra. Tårtan tog mycket längre tid än vad jag hade räknat med, bara att måla allt med pensel tog ju hundra år så jag var tvungen att skicka till beställaren om att komma lite senare men då hon redna var i närheten så fick jag lägga i turbon och skynda mig, samtidigt så ringer telefon 5 gånger mitt i, så himla typiskt! Så resultatet blev väl sisådär.. Måla lite utanför å lite småslarv men så fick de bli.. Beställaren var ihop supernöjd och hade inte förväntat sig en sån fin tårta så de var kul att höra =)Tårtan består av både chokladbotten och vaniljbotten.
Fylld med vit chokladmousse + jappmousse
Täckt och dekorerad med Ballina Sp

13 kommentarer:

 1. Grattis:D

  Nä min ork har kommit tillbaka nu, fast går lite upp o ned:D Nu börjar man ju bli orörlig ist haha!

  Vet ni vad det är för något? Och är det första?

  Ja det är många:)

  SvaraRadera
 2. Super snygg! Du är verkligen duktig =)

  SvaraRadera
 3. Ja det är första här oxå, och vi vet att det blir en pojke:D Gick inte att ta miste på;) så blir det en tjej så tappar jag hakan:D

  barnkläder är ju så himla roligt, skulle ju kunna hanlda hur mycket som helst:D Köpte en barnvagn igår:)

  SvaraRadera
 4. Den blev ju sjukt snygg tycker jag! Syns inga skavanker alls tycker jag!

  SvaraRadera
 5. WOW!! I dubbel bemärkelse... ;o)
  En sån här tårta skulle nog min lillebrossa velat haft!! Riktigt läcker!

  SvaraRadera
 6. Shit vad snygg!! Måste visa min man den, han spelade wow förut så han kommer nog älska den här tårtan!! :) förstår att det tog lång tid att göra, men tycker du ska vara jättenöjd!! :)

  SvaraRadera
 7. Hejsan Milli. Tårtan ser ju jättefräck ut. Javisst är de jobbigt när man jobbar och man vill så mycket mer... Hemmet blir drabbat. När jag håller på glömmer jag gå på toa och äta och de märks när man är färdig.
  Ser att du har min gamla blogg "bakebakeasmallcake" Har en annan som har problem att byta till min nya. Hur e de för dig. Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 8. Wow vad fin!
  Jag vill tipsa om en tävling jag har på min sida där du kan vinna ett supersnyggt förkläde =)
  Trevlig helg
  /Nellie

  SvaraRadera
 9. GALET!! Tårtan är ju helt fantastisk. Känns levande :) Tycker du ska vara stolt över tårtan.

  SvaraRadera
 10. Helt fantastiskt fin! Jag fattar inte att du hann få ihop hela tårtan på så kort tid. Jag sitter alltid alldeles för länge med alla detaljer. Tårtan är supersnygg!

  SvaraRadera
 11. Cupcakesfluffan: Tack =)

  Madde: Har svarat på din blogg :)

  Sara: Tack tack :)

  Linda: Tack vad snäll du är :)

  Carina: TACK :-) Kul att höra :)

  Pernilla: Tack! Verkar vara många som spelar detta spel. Blev nöjd trots tidsbristen :=)

  Sara: Tack :) Synd att de krånglar med den nya bloggen men uppdatera mig gärna när det funkar.

  Nellie: Tack! Har lämnat en kommentar i bloggen :)

  Erika: Tack tack =)Ja ibland är de som sagt svårt att veta i förväg hur lång tid saker och ting tar ;)

  SvaraRadera
 12. Bra och intressant information webbplats, för att rapportera förekomsten av denna webbplats till mina vänner på Facebook. bolibompaspel

  SvaraRadera