tisdag 11 januari 2011

En förhandstitt + skadat paket...

 Detta är vad jag sysslat med de senaste dagarna, de ska vara med på nästa tårta =) Att få till Blixten McQueen var inte de enklaste men jag hoppas att födelsedagsbarnet ska lyckas se vad de föreställer :)
Minns ni att jag nämnde häromdagen att jag beställt 20 paket sockerpasta och lite andra småsaker? Iaf igår kom ett sms att den kommit till posten och jag åkte dit för att hämta den. Då var den redan öppnad, å inte så lite heller. Satt bara lite fast i en sida av 4 sidor. De på posten visste inte om paketet anlänt till dom sådär skadat eller om de var någon av dom som gjort de. Var säker på att de nog fattades grejjer men nej allt var faktiskt med, vilken himlans tur =)

3 kommentarer:

  1. Vad tråkigt med paketet, hoppas innehållet var helt och rent i alla fall :-) Dina modelleringar var väldigt fina, ska bli kul att se den färdiga tårtan!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vart beställer du din ballina sugarpaste ifrån? Jag beställer alltid från tårtpinglan, men jag tycker det blir så dyrt :( tack för en inspirerande blogg:):)

    SvaraRadera
  3. De billigaste är väl att handla i butik eller om någon webbutik har fast frakt så att de inte blir dyrare ju mer det väger. Blir ju fort några kilo. Nu senast beställde jag från tårtdecor :)

    SvaraRadera